12 Februarie 2021 – începe anul chinezesc al Bivolului

De astăzi începe anul bivolului, potrivit zodiacului chinezesc

Bivolul este al doilea semn al zodiacului chinezesc.

Cele 12 semne zodiacale chinezești, în ordine, sunt: ​​Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine și Porc.

2021 este anul Bivolului și durează de la 12 februarie 2021 (data de Anul Nou Chinezesc) până la 31 ianuarie 2022.

Anii bivolului: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Ceea ce înseamnă Anul Bivolului

Conform calendarului chinezesc, fiecare an corespunde unui animal din zodiacul chinezesc, urmând un ciclu de 12 ani. Aceasta înseamnă că anul chinezesc al bivolului, de exemplu, se repetă la fiecare 12 ani. Ultimul a fost în 2009.

Conform teoriei celor cinci elemente, fiecare semn al zodiacului este asociat ciclic cu unul dintre cele 5 elemente: aur (metal), lemn, apă, foc și pământ. Aceasta înseamnă că, de exemplu, un an Bivolul de lemn are loc o dată la 60 de ani.

Conform astrologiei chineze, caracteristicile unei persoane derivă din semnul zodiacal și elementul asociat cu anul nașterii.

Personalitatea Bivolului: harnic, fiabil și hotărât

Cei născuți sub semnul Bivolului sunt cunoscuți pentru sârguință, fiabilitate, forță și determinare.

Sinceri din fire, oamenii din Bivol au idealuri înalte și sunt foarte ambițioși. De foarte multe ori, ei arată un puternic sentiment de apartenență și un patriotism care duce adesea la tendințe conservatoare.

Ei acordă o mare importanță familiei, muncii și tradițiilor. Femeile născute sub acest semn sunt soții fidele, iubitoare de valori tradiționale și foarte atașate de copiii lor și de educația acestora.

Datorită răbdării și hotărârii, își ating întotdeauna obiectivele: sunt ambițioși și au o dorință înnăscută de a progresa bazându-se doar pe propriile forțe.

Nu se lasă influențați de ceilalți, persistă în credințele lor, făcând lucrurile în felul lor și în funcție de abilitățile lor.

Înainte de a acționa, studiază toate mișcările, creând un plan cu pași bine definiți, la care adaugă forță mentală și fizică inepuizabilă. Datorită acestui fapt, ei devin oameni împliniți și de succes.

Determinarea îi face deseori să fie încăpățânați și rigizi în privința pozițiilor lor.

La aceasta se adaugă o slabă abilitate de comunicare: nu sunt buni în comunicare, deoarece cred adesea că este o pierdere de timp să se confrunte și să facă schimb de opinii cu ceilalți.

Sănătate

În mod tradițional, bivolul este un animal puternic și robust, caracteristic și celor născuți sub acest semn zodiacal: au sănătate de fier.

Datorită naturii lor încăpățânate, își petrec mult timp lucrând și tind să ignore oboseala, sunt muncitori neobosiți și nu își permit suficient timp pentru relaxare, până la punctul în care deseori trec peste mese.

Sfatul nostru este să vă luați piciorul de pe accelerator din când în când – odihna și dieta regulată sunt esențiale pentru obținerea unor rezultate mai bune.

Încăpățânarea și flerul lor îi vor ajuta să reziste fără probleme la stres și tensiune. Aceasta poate fi o virtute, dar și un defect, deoarece pe termen lung, stresul îi afectează chiar și pe cei mai rezistenți.

Uneori, doar o plimbare sau o discuție cu un prieten este suficientă pentru a da drumul, chiar dacă pentru un bivol deschiderea către alții este aproape mai rea decât a suporta oboseala!

Cariere cele mai potrivite pentru cei născuți sub semnul Bivolului

Cei născuți în anul Bivolului muncesc din greu până își îndeplinesc sarcinile. Sunt foarte sârguincioși și au o atitudine serioasă și responsabilă față de muncă.

Cu un ochi atent pentru detalii și o etică de muncă admirabilă, aceștia sunt oameni predispuși la locuri de muncă în diverse domenii, cum ar fi: agricultura, industria prelucrătoare, farmacie, mecanică, inginerie, artă, politică, imobiliare, design interior, pictură, tâmplărie și minerit.

Iubirea și compatibilitatea horoscopului chinez cu Bivolul

Fiecare semn zodiacal chinezesc are propriile sale caracteristici unice care îl determină să fie mai mult sau mai puțin compatibil cu celelalte semne.

Cel mai bun cu: Șobolan, Maimuță, Cocoș.
Mai rău cu: Tigru, Dragon, Cal, Capră.

Nu toate semnele sunt complementare și compatibile, deci dacă există o relație între două semne care nu se combină bine, va fi nevoie de mult efort pentru a menține relația.

Cum să construiești relații cu un Bivol

„Bivolii” nu sunt foarte buni în comunicarea cu ceilalți, prin urmare au relații sociale mai puține.

Preferă să fie singuri și să se bucure de singurătate decât să participe la activități de grup. Ei tratează prietenii sincer și se bazează foarte mult pe prietenie.

În relațiile de dragoste Bivolul tinde să aibă relații lungi. Schimbările frecvente în dragoste îl fac să se simtă inconfortabil.

Femeilor din Bivol le lipsește feminitatea. Dacă își pot înțelege inadecvările și își pot schimba atitudinea prudentă și indiferentă față de afecțiune și emoție, pot realiza orice relație doresc.

Noroc și ghinion al zodiei chineze Bivolul

Numere norocoase: 1, 4 și numere care conțin 1 și 4 (cum ar fi 14 și 41)
Zile norocoase: 13 și 27 din fiecare lună lunară chineză
Culori norocoase: alb, galben și verde
Flori norocoase: lalea, floare de piersic
Direcții norocoase: nord și sud
Luni cu noroc: lunile a șaptea și a noua din calendarul lunar chinezesc
Farmecele norocoase
Culori nefericite: albastru
Numere nefericite: 5 și 6
Direcții nefericite: sud-vest
Luni nefericite: a patra și a unsprezecea lună a calendarului lunar chinezesc

Este Anul chinezesc al Bivolului un an norocos sau nefericit pentru Bivoli?

Potrivit astrologiei chineze, anul semnului zodiacal (本命 年 běnmìngnián / bnn-ming-nyen / „anul originii vieții”) aduce ghinion.

Conform credințelor tradiționale, de fiecare dată când cade anul corespunzător semnului tău, Tai Sui, Dumnezeul vârstei, este jignit.

Deci, norocul celor născuți sub semnul Bivol nu va fi bun, deoarece 2021 este anul Bivolului.

Conform tradiției chineze, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a evita ghinionul în anul semnului dvs. zodiacal.

Puteți purta o centură roșie, șosete roșii, pantofi roșii sau haine roșii, iar lenjeria de corp roșie este foarte recomandată pe parcursul anului zodiei dvs.

Totuși, aceste lucruri trebuie să fie primite drept cadouri de la familie sau prieteni. De asemenea, puteți purta accesorii din jad sau cristal. Căutați mai multe despre Ben Ming Nian.

Horoscop chinezesc Bivol 2021 – Carieră, sănătate și dragoste pentru bivol în 2021

Pe 12 februarie 2021, anul chinezesc al bivolului începe conform calendarului lunar chinezesc.

2021 nu va fi un an ușor pentru cei născuți sub semnul Bivol. În general, vor trebui să facă față diferitelor provocări și dificultăți în diferite aspecte ale vieții de zi cu zi, în special în ceea ce privește cariera și sănătatea.

Anul acesta va fi important să fie plin de  resurse și proactiv, astfel încât să poată găsi oportunități de a îmbunătăți cu succes situațiile.

Dragi bivoli, amintiți-vă că determinarea dvs. este o calitate foarte bună atunci când este utilizată pentru a vă atinge obiectivele și în 2021 va fi esențial să depășiți toate obstacolele.

Aveți însă grijă: nu vă neglijați sănătatea și evitați ritmurile de muncă epuizante.

Cariera – Determinarea este cheia

Din punct de vedere al carierei, persoanele născute sub semnul Bivol nu vor avea nici o veste sau schimbări majore.

Ben Ming Nian, anul semnului tău zodiacal, aduce ghinion conform credințelor astrologiei chineze.

Va fi normal să te simți presat sau distras, uneori chiar trist sau frustrat, deoarece nu pare să existe nicio „luminiță la capătul tunelului”.

Nu vă descurajați și rămâneți hotărâți: este doar un moment dificil și, ca atare, va trece.

Angajamentul tău va fi recunoscut în cele din urmă. Încercați să consolidați relațiile interumane pentru a avea energii pozitive în jurul vostru și să vă feriți de cheltuielile excesive.

Sănătate – Nu te neglija

Ghinionul din acest an va fi evident mai ales din punct de vedere al sănătății.

Dragi bivoli, nu neglijați semnalele pe care vi le trimite corpul, nu amânați verificările sau vizitele și evitați excesele.

Poate că nu este anul ideal pentru a încerca sărituri cu bunjee sau parașutism, dar vă puteți menține în formă cu alte sporturi.

Încercați să faceți drumeții și plimbări lungi în munți sau orice altă activitate care vă permite să vă mișcați puțin și să eliberați tensiunile acumulate.

Dragoste – Trebuie să reaprindem scânteia

Cei născuți sub semnul Bivol nu vor avea o viață amoroasă de invidiat anul acesta.

Dacă sunteți singur, veți avea mai multe întâlniri, dar nu a venit încă timpul să vă întâlniți sufletul pereche.

Marcat de disperare, vei pierde și o oportunitate foarte importantă de a-ți declara dragostea.

Cuplurile căsătorite se vor regăsi într-un impas, în care intimitatea și afinitatea vor părea să scadă – va trebui, prin urmare, să încercați să reaprindeți scânteia iubirii pentru a menține relația.

Dragi bivoli, anul acesta viața ta amoroasă va necesita timp și energie!

Persoane celebre născute sub semnul Bivolului

Walt Disney (cofondator al Walt Disney Productions): 5 decembrie 1901, Bivol de metal.
Margaret Thatcher (prim-ministru britanic): 13 octombrie 1925, Bivol de lemn
Diana Spencer (Prințesa de Wales): 1 iulie 1961, Bivol de metal
Barack Obama (al 44-lea președinte al Statelor Unite): 4 august 1961, Bivol de metal
Bruno Mars (cântăreț): 8 octombrie 1985, Bivol de lemn

Aveți în minte acum care este simbolul Moldovei? Bourul! Iată deci, Anul Bivolului va fi cu oarece impact și asupra Moldovei și a moldovenilor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.