13 minute și 25 de secunde – ATENȚIE BĂRBAȚI…!

Femeia, în medie, are nevoie de 13 minute și 25 de secunde pentru a atinge orgasmul în timpul unei partide de sex, 90%  dintre femei sunt convinse că poziția în care ea este deasupra este cel mai bine, pe când una din șase nu ajung deloc orgasmul…

Femeile au cerut să fie pornit cronometrul atunci când încep să fie excitate și oprit la punctul culminant. Una din șase nu a avut orgasm.

Aproape nouă din zece dintre cele care au luat parte la sesiunea de cercetare au raportat senzații de durată, atunci când ele erau deasupra partenerului.

Studiul a constatat că, în medie, este nevoie de 13 minute și 25 de secunde pentru a obține un orgasm real.

Mai mult decât atât, timpul necesar a variat de la 5 minute și 42 secunde la un pic mai mult de 21 de minute.

Oamenii de știință care au efectuat studiul între octombrie 2017 și septembrie anul trecut, spun că acestea sunt primele serii din studiul lor pentru a măsura „latențe orgasmice”- decalajul dintre excitare și punct culminant.

Un total de 645 femei heterosexuale din 21 de țări au luat parte la studiu – o cincime dintre ele din Marea Britanie – și toate sunt căsătorite sau în relațiile de termen lung.

Vârsta medie a fost de 30 de ani – echipa de  cercetare în științe medicale a spus că vârsta femeilor și timpul petrecut cu partenerul lor nu au avut un efect semnificativ asupra duratei atingerii orgasmului.

Studiul, cu toate acestea, nu menționează un fapt crucial: revelat de un alt studiu de cercetare din 2009, timpul mediu pentru bărbați pentru a ajunge la orgasm este de numai șase minute.

Între timp, cercetarea separată de la Universitatea din Geneva a constatat că orgasmul feminin este însoțit de trei până la 15 contracții involuntare ale mușchilor pelvieni – și că evenimentul durează între 3 și 26 de secunde.

Anul trecut, un alt studiu a constatat că bărbații sunt departe de a înțelege dacă  soțiile lor au fost satisfăcute sau nu, vorbim de 43% .

Această cercetare, care a implicat 1.683 de cupluri căsătorite, a constatat că 87% dintre soți au avut în mod constant un orgasm, dar numai 49% dintre soții l-au atins. Potrivit daylimail.

În concluzie, un fapt bine știut, femeile pot simula un orgasm însă …un bărbat nu poate simula o erecție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.