13 practici sexuale neobișnuite din întreaga lume

Oamenii au înnebunit în dormitor (sau în aer liber) de secole și uneori lucrurile devin destul de …nefirești. Indiferent dacă datorită tradiției, culturii sau emoției generale, există o mulțime de uzanțe sexuale ciudate în întreaga lume care te fac să exclami… WTF.

Aruncă o privire!

1 – Băieții și fetele din tribul sambian trebuie să bea spermă

Tribul sambian din Noua Guinee are o tradiție de a-și separa băieții de fetele de la 7 ani timp de 10 ani. În acest timp, ei suferă piercing-uri, sângerări la nas și …trebuie să bea sămânța celor mai puternici din triburile războinice. Jocul e terminat.

2 – Fetele din tribul Trobriander efectuează acte sexuale începând cu vârsta de 6 ani

Tribul Trobriander din Papua, Noua Guinee, îmbrățișează sexualitatea de la o vârstă surprinzător de fragedă. Băieții încep să practice activitatea sexuală de la 10-12 ani, în timp ce fetele încep la 6 ani! Nu este ilegal?

3 – În Mangaia, femeile în vârstă fac sex cu …băieții

În Mangaia, o insulă din Oceanul Pacific de Sud, băieții în jurul vârstei de 13 ani fac sex cu femei mai în vârstă, care le învață complexitatea actului și cel mai bun mod de a-și face plăcere partenerilor.

4- În Austria rurală, femeile își hrănesc aleșii cu mere cu aromă de …subraț

În Austria rurală, femeile tinere execută un dans ritual cu felii de mere ascunse sub brațe. După dans, toată lumea îi oferă felia omului ales, după care o mănâncă.

5 – Tribul Kreung construiește colibele dragostei în care fetele pot face sex cu diferiți bărbați până când vor găsi …alesul

Cu tribul Kreung din Cambodgia, bătrânii construiesc o colibă ​​a dragostei pentru fiicele lor adolescente. Câțiva băieți petrec noaptea aici, pe rând zi de zi, până ele găsesc un partener potrivit, care este apoi cu ea pentru o viață.

6 – În Grecia antică, bărbații luau băieții tinerii drept …amante…

Pentru grecii antici, identitatea sexuală nu depindea de gen și preferințe, ci de cine a fost penetratorul activ și cine a fost cel penetratul. Rolul activ a fost asociat cu un statut social mai înalt, în timp ce rolul pasiv însemna tinerețe și feminitate, sau „iubirea băiatului” cu alte cuvinte.

7 – În unele triburi nepaleze, frații împart aceeași femeie

Unele triburi nepaleze din Himalaya practică poliandria. Practic, toți frații împărtășesc o singură femeie, așa ca să nu aibă prea mulți copii pentru terenurile lor agricole limitate.

8  – În fiecare an, tribul Wodaabe organizează un festival în care …se fură soția

În tribul Niger Wodaabe din Africa de Vest, copiii sunt căsătoriți încă din copilărie. Cu toate acestea, la Festivalul anual Gerewol, bărbații Wodaabe poartă măști și costume elaborate și încearcă să fure soția altcuiva. Dacă nu sunt identificați, uniunea lor nouă este recunoscută.

9 – Ceremonii publice de masturbare au avut loc în Egiptul antic

Egiptul Antic era obsedat de masturbare. Ei credeau că revărsarea și fluxul Nilului a fost cauzată de zeul lor al ejaculării și al creației. Prin urmare, el s-ar masturba ritual în Nil pentru a garanta o bogăție de apă pentru culturi. În timpul festivalului egiptean al zeului Min, care reprezenta puterea sexuală a faraonului, bărbații se masturbau în mod regulat în public.

10  – În Indonezia, puteți face sex în afara căsătoriei în timpul sărbătorii Pon

În timpul sărbătorii Pon în Indonezia, participanții trebuie să petreacă noaptea și să facă sex cu altcineva decât soția sau soțul lor. Se spune că dorințele lor de noroc se împlinesc numai dacă fac sex cu o altă persoană în toate cele șapte sărbători din timpul anului.

11 – Adolescenții tribului Muria, Chattisgarh, pot „exersa” sexul fără atașament emoțional

Tribul Muria din Chattisgarh are o cultură foarte liberă… sexual. Au cămine sexuale mixte, unde adolescenții sunt trimiși să practice sex premarital, uneori cu un singur partener și alteori în grup. Sunt descurajați să se atașeze emoțional de partenerii lor.

12 – În Inis Beag, lângă Irlanda, oamenii fac dragoste cu… chiloții pe ei

Oamenii din Inis Beag, o insulă din largul coastei Irlandei, sunt atât de reprimați sexual, încât lenjeria este păstrată chiar și în timpul actului sexual… cum? nu am habar!

13 –  Femeile din tribul Guajiro trebuie să facă un bărbat „să cadă” pentru a face dragoste

Guajiro-ul columbian are un dans ceremonial. Dacă o femeie pune piedică unui bărbat în timpul dansului, trebuie să facă sex cu ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.