27 August – o zi neagră pentru Italia: accidente, morți, crime și sinucideri

Caruselul copiilor se răstoarnă în Cagliari, 10 copii răniți

Un carusel pentru copii s-a defectat în localitatea Pula, în zona Cagliari, rănind 10 copii aflați la bord. Episodul a avut loc duminică seara în piața bisericii din oraș, unde fusese instalat într-un târg distractiv. O parte a structurii, probabil pivotul central, a dat naștere accidentului și caruselul s-a răsturnat.


Taranto, în accident cu motoreta: un copil de 9 ani a murit

Un băiat de 9 ani a murit din cauza rănilor suferite în urma unui accident rutier care a avut loc în timp ce conducea o motoretă. S-a întâmplat la Martina Franca, în zona Taranto. Copilul, în timp ce se juca în aer liber cu niște prieteni, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului care s-a izbit apoi într-un zid. A fost rănit și fratele său, care era pe motoretă cu victima. Accidentul tragic a avut loc în cartierul Pezze Mammarelli, la aproximativ 15 kilometri de Martina Franca. Fratele victimei este internat la spitalul Perrino din Brindisi. Cel de nouă ani a murit în spital.


Genova – își omoară soția cu arma și apoi își ia propria viață

Când au sosit carabinierii, bătrânul de 77 de ani tocmai murise.
Un fost comerciant, în vârstă de 77 de ani, Stefano Martini, și-a ucis soția, Maria Schiaffino, de 70 de ani, cu un pistol cu ​​calibrul de 38 și apoi s-a sinucis. S-a întâmplat în Camogli (Genova). Înainte de a se sinucide, omul și-a anunțat telefonic fiul. Carabinierii și magistratul de serviciu au intervenit la fața locului.