27 de medici oferă servicii medicale gratuite persoanelor fără venit – România Omeniei

Servicii medicale gratuite pentru persoanele fără venit. 27 de medici voluntari sunt implicați în proiect

Peste 200.000 de bucureșteni nu au venituri și nici nu achită CAS. În afara urgențelor, aceștia trebuie să își plătească orice consultație. Nu au medici de familie. Unde se pot duce să se trateze gratis? Singurul loc unde nu plătesc nimic și unde toți „angajații” sunt voluntari: medici, asistente, infirmiere este Policlinica Socială Regina Maria.

Dorin Chioțea a stat de vorbă cu medicul Vlad Romanescu, medicina de familie, director medical la Policlinica Socială Regina Maria.

Serviciile medicale de aici se adresează persoanelor fără venit, fără asigurare medicală iar, în multe cazuri, fără adăpost.

Policlinica funcționează de peste 6 ani și facilitează accesul la servicii medicale de calitate, gratuite, in mod necondiționat. Proiectul funcționează cu personal medical voluntar și oferă servicii  de medicina generală și specialități conexe: medicină internă, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, ORL, pneumologie, ginecologie, diabet și boli de nutriție, imagistică medicală, investigații de laborator.

De asemenea, la Policlinica Socială Regina Maria sunt oferite și servicii stomatologice gratuite. Sursa: stiriletvr.ro

Policlinica Sociala Baba Novac are adresa pe strada Dristorului nr. 81-88 Sector 3, București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.