De virus, mai devreme decât mai târziu, vom scăpa – APOI?!

manipulare
minciuna

De la începutul anului trecut și până astăzi, media din toate statele planetei noastre are ca prim plan știrile legate de Covid19.

masca sanitara

Niciun război recent sau calamitate naturală, nici vreo competiție sportivă sau artistică, nicio descoperire științifică ori… alegeți voi orice alt argument, nu a rezistat atât de mult timp în topul știrilor precum acest Covid19.

Psihoză planetară și diversiune!

Știri oficiale și fake news, tălmăciri și răstălmăciri, declarații și dezmințiri ale acestora, scandaluri și opinii controversate, dar …

… cel mai frecvent, un copy paste global, știri confecționate impecabil și preluate spontan ori doar structura unei știri, imediat apoi adaptată local.

Veți spune că argumentul virus este în top media fiindcă răspândirea lui este globală, în toate statele lumii, la ora redactării acestui articol cifrele anunțând un record de 86.409.276 total infectați… (dintre care 61.263.536 deja vindecați! Vindecați? Cum așa?)

Un alt motiv ar fi nu doar viteza de propagare, ci și impactul virusului asupra vieții, mortalitatea. În sfârșit, s-a descoperit că doar unii oameni mai și mor!

Nu mai puțin relevantă este și absența unui leac plus neîncrederea în vaccinurile proaspăt lansate oficial pe piață. Câți politicieni pretins infectați s-au vindecat miraculos?

Am zis piață?

Atunci când este vorba de sănătate ar trebui să dispară acest cuvânt și eforturile tuturor să fie eroice, voluntare, de angajament total și necondiționat comercial!

Nu, nu este utopie și nici concept comunist, ci jurământul celui pus în slujba țării sau jurământul medicului!

Probabil că industriile ținând de sănătate era mai firesc să fie monopol de stat și nu aparținătoare unor companii private, unitățile sanitare de asemenea.

Liberalizarea negustoriei legate de sănătate a creat monștri!

De câteva decenii industriile din sănătate, cea farmaceutică fiind detașată uluitor de mult în sus față de restul, au căpătat nu doar firească importanță, ci și stăpâni mai mult decât mai puțin ascunși opiniei publice.

Deși cine citește frecvent ziarul nostru știe că nu suntem adepții teoriilor conspiraționiste sau difuzori de fake news ori știri confecționate să facă senzație, începem să analizăm cadrul internațional al evoluțiilor deciziilor politice și din această perspectivă.

De ce?

Nu este deloc întâmplătoare potrivirea hărții globale Covid 19 peste cea a datoriilor la FMI sau Banca Mondială!

Nu este deloc cazuală răspândirea virusului pe criterii care nu țin de: cultura igienică a popoarelor, alimentație, temperatură și climă, densitate și numărul populației, cât mai degrabă în funcție de combatanții importanți în războiul economic mondial.

Am zis război mondial?

Trăim de ani buni în plin război mondial, manifestat prin cele mai perfide mijloace.

Feudalismul global – statele puternice ordonă statelor mai mici ce și cât să producă, unde să vândă, ce, cât și mai ales de unde să cumpere, ce să decidă puterea în acel stat cum ar fi: distrugerea identității culturale, sărăcie, epidemii, educație precară, migrație, ș.a.

Exemplele le puteți privi în orice stat mic, precum România. În istoria milenară a țării noastre foarte rar decizia a aparținut cu adevărat românilor și cu adevărat în folosul românilor.

Marile Puteri ordonă prin OMS și alte mijloace, să fie pandemie iar guvernele execută, își distrug propriile țări prin măsurile primite la pachet, mai ales achiziționarea de datorii suplimentare și, atenție!…

…folosirea acelor fonduri din datorii nu pentru sănătatea populației, ci pentru cumpărarea de medicamente, vaccinuri, echipamente, consumabile care, firește, nu trebuiesc în totalitate, vezi vaccinurile pandemiilor ultimului deceniu! Ghici de unde le cumpără?

Curios lucru, China, populație uriașă, densitate maximă, virusul învins! Cum așa?

Partidul Comunist Chinez a luat măsuri radicale de blocare a informațiilor dar…

… dacă ar fi și în China epidemie, așa cum este în lumea occidentală, PCC ar putea interzice populației să moară?

Iar un număr de morți în raport cu densitatea ar provoca scurgeri de informație dincolo de orice măsură ar putea lua PCC.

În Wuhan oamenii umblă liberi ca înainte de circul Covid19.

Urmăriți deci care sunt statele cele mai covidoase și analizați detaliile: numărul populației, densitatea, cultura igienică, alimentația, temperatura-clima, datoria externă, supușenia – vezi vasalitate – față de vreo mare putere, poziția în panoplia războiului resurselor naturale.

Nimeni din redacția noastră nu neagă prezența și difuzarea acestui virus, nici nu minimalizează efectele acestuia, deși cifrele cele mai oficiale indică următoarele realități:

Noi cei din redacție nu suntem nici no vax, (anti-vaccin), nici pofticioși să ne injectăm orice, oricând, oricum!

Firește că progresul medical a salvat milioane de vieți iar condițiile de trai actuale au dus la creșterea duratei medie de viață, însă, manipularea globală nu poate fi deloc ignorată cum nici evidența unui război global.

Combatanții declară că suntem în război contra Covid19, eu personal cred că acest Covid19 este doar pretextul.

Când vreodată guvernelor le-a păsat de sănătatea populației?

Dacă da, atunci de ce sunt încă milioane de morți de foame, de cancer, de atâtea boli de care bogații lumii și politicienii sunt tratați în cele mai selecte și avansate clinici private din lume, unde populația NU are acces?

Populația plătește contribuții enorme iar sistemele medicale de stat sunt tot sărace și ineficiente.

Cu banii alocați s-ar fi putut depăși eficiența celor mai evoluate clinici private!

Le pasă doar de marea masă de consum, de sclavii utili, de marea masă de manevră! Suntem pentru ei cap de locuitor înfipt în coșul zilnic, nicidecum OAMENI.

Urmăriți cauzele mortalității la nivel global și în timp real tot pe acest minunat raportor: https://www.worldometers.info/?fbclid=IwAR3fvGcWiA_P7yCVBrkso59btYLzukLXz2Xx_xw5N6gdKbI5VcOo7b8rqio

Scotocește statisticele ultimelor decenii și trage concluzia dacă Puterii Mondiale, guvernelor, corporațiilor, bancherilor lumii, marilor capi religioși, le pasă de tine!…

Actuala pandemie este consecința deciziilor politice la nivel global. Goana după resurse, foamea de putere a unor state deja puternice.

Asistăm la abolirea ultimei fărâme de democrație și așa șubredă și falsă. Asistăm la schimbarea erei, a civilizației, trecem ca la jocuri, la un nivel superior!

Cum va arăta Terra peste 10 ani? Cui va arăta, ce și cât?!

Progresul tehnologic a dus la un salt uriaș în mai toate domeniile dar de acest progres se bucură cu adevărat puțini, marea gloată a planetei suferă cel puțin la fel ca înainte…

Viciile și virtuțile sunt mereu aceleași chiar dacă vin gătite în alte haine și cu alte nume…

De virus, mai devreme decât mai târziu, vom scăpa. Am plătit deja deranjul dar puterile ne vor cere plată încă două decenii… 

– va urma – 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.