98% dintre copii se nasc genii. Educația le compromite creativitatea

Secret științific, divulgat recent de NASA. O echipă de oameni de știință care a elaborat un studiu pentru testarea capacității creative a cercetătorilor, a ajuns la o concluzie șocantă: ”Ne naştem genii dar sistemul de educaţie școlară și socială este destinat să ne blocheze creativitatea.

Școala este o instituţie care a apărut pentru a servi clasa politică aflată la putere, nu oamenii de rând. Pentru ca elitele să îşi menţină stilul luxos de viaţă, au contribuit la acest sistem, în care imaginaţia şi creativitatea copiilor sunt reprimate încă din primii ani de viaţă”.

Cercetătorii americani au supus unor teste experimentale peste 1600 de copii, cu vârste între 4 şi 5 ani. Datele obținute sunt bulversante: ne naştem genii din punct vedere cerebral dar sistemul de educaţie ne blochează creativitatea. Testele au fost repetate de peste un milion de ori, cu rezultate asemănătoare.

Cercetătorul George Land a dezvăluit într-o conferință publică, că oamenii de știință au descoperit un lucru inedit: 98% dintre copii se nasc genii. Testele au fost reluate cu acest lot de copii după 5 ani. Doar 30% dintre copii și-au păstrat abilităţile cerebrale. La 15 ani procentul a scăzut la 12%  iar în viaţa de adult doar 2% dintre foștii copii au înregistrat rezultate pozitive la nivelul creativității. Sistemul de educaţie școlară și socială le-a blocat creativitatea.

Viitorul adult este pregătit să accepte tot soiul de aberații ”științifice”, care nu au legătură cu realitatea.

De pildă, că cea mai mare viteză posibilă în Univers este echivalentă cu viteza luminii în vid și că nu există dovezi științifice că ar mai exista și alte civilizații umanoide în Univers – în timp ce sistemele solare din galaxia Calea Lactee sunt străbătute de nave extraterestre, ce dezvoltă viteze fantastice – practic instantanee.

Că omul nu are decât cinci simțuri, eludând faptul că ființa umană își poate reface sănătatea pe cale cerebrală, asemănător animalelor terestre.

Că slăbirea acuității vizuale este un proces ireversibil și că omul trebuie să poarte toată viața ochelari de vedere, în pofida faptului că se poate renunța la ochelari de vedere la orice vârstă și se poate reface acuitatea vizuală pe cale psihică.

De exemplu, cu peste trei decenii în urmă am renunțat la ochelari de vedere și am refăcut acuitatea mea vizuală pe cale cerebrală în proporție de 100%; și am simțul văzului perfect și în prezent. Cine nu mă crede, să mă pună la încercare.

Și omul ar putea face predicția cutremurelor de pământ pe cale extrasenzorială, asemănător speciilor de animale terestre, dacă super-simțurile sale ancestrale latente din subconștientul său ar fi activate.

Autorul a elaborat cu mai bine de 40 de ani în urmă o metodă sigură de activare a super-simțurilor umane, însă nu a beneficiat de niciun sprijin pentru continuarea cercetărilor.

Biserica inoculează ideea că bărbații trebuie să se afle la conducerea planetei noastre, în timp oamenii de știință au dovedit cu argumente imbatabile, că în creierului feminin există mai multe conexiuni neuronale decât în creierul masculin.

Papa Paul al II-lea a declarat în mod public, că Dumnezeu ar putea fi femeie. Știința bisericească destinată maselor umane continuă să promoveze idei la nivelul Evului Mediu, când femeile au fost condamnate de biserică la tăcere absolută în fața bărbatului. Celor care îndrăzneau să deschidă gura, li se spărgeau dinții cu pietre.

Și la ora actuală biserica  intervine în conducerea societății umane, dându-și silința să mențină cunoștințele științifice destinate maselor umane la nivelul secolelor trecute, potrivit cărora Pământul a fost creat de Dumnezeu-tatăl în 6 zile iar toate corpurile cosmice – inclusiv soarele – se rotesc în jurul Pământului.

Dar să revenim la tema noastră, cu privire la blocarea intenționată a dezvoltării creierului uman din fragedă pruncie, prin educație școlară și socială.

Înainte să pedepsiți copilul vostru că refuză să vă accepte ideile, să aveți în vedere faptul, că fiica sau fiul vostru dispune de o inteligență superioară comparativ cu inteligența unui adult, că înțelege lucrurile mai bine decât o persoană matură. Intervenind în modul de gândire al copilului vostru contribuiți la stoparea dezvoltării sale mintale și îl veți transforma într-un viitor adult docil, lipsit de inteligență creativă.

Este exact ce își doresc elitele conducătoare ale omenirii. Priviți în ochii acestui copil. Poate fi și fiul vostru. Stă în puterea noastră dacă îl lăsăm să devină un geniu respectat sau un adult apatic, fără inițiativă creativă.

Și o veste bună atestată de oameni de știință americani, care au elaborat studiul pentru NASA. Cercetătorii confirmă posibilitatea deblocării funcțiilor cerebrale la persoane adulte, prin activarea energiilor extrasenzoriale latente existente în subconștientul uman, ce se transmit pe cale genetică între generații.

Refacerea acuității vizuale de către autorul acestui articol este o dovadă convingătoare, că acest lucru este posibil.

Acum înțelegeți, stimați cititori, de ce este ”neglijată” de peste 20 de ani inițiativa generalului de divizie ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N., privind înființarea Școlii de biodetecție ”Vasile Rudan” pentru școlirea populației civile în privința utilizării energiilor paranormale individuale?

La acest proiect a aderat și echipa redacțională a revistei internaționale Nexus new times magazine (România), iar juristul Dan Alexandrescu nu a renunțat nici în prezent la ideea înființării acestei scoli, în programul căreia este prevăzută și deblocarea energiilor extrasenzoriale existe în stare latentă în subconștientul uman.

Semenii mei care dispun de resurse materiale necesare pentru înființarea Școlii de biodetecție “Vasile Rudan” preferă să rămână cu funcțiile cerebrale blocate și să privească lumea înconjurătoare prin ochelari de vedere, care limitează orizontul cunoașterii. Altfel nu se explică tăcerea ce se păstrează în jurului acestui proiect.

Tot ce am scris de-a lungul anilor despre zestrea extrasenzorială a ființei umane s-a confirmat; iar unele lucruri sunt în curs de confirmare de către oamenii de știință integri.

Timpul scurt rămas până la posibila extincție a speciei umane ne presează să luăm o decizie în acest sens.

Factorii responsabili oficiali au scăpat din vedere un lucru esențial: impactul economic pozitiv pe care l-ar avea înființarea Școlii de biodetecție “Vasile Rudan” asupra zonei în care ar fi amenajată.

Exemplul Braziliei este edificator: Centrul Abadiania a devenit locul de pelerinaj permanent pentru oameni din diverse țări, localitatea fiind transformată dintr-un cătun sărac, într-un orășel prosper în urma turismului intern și internațional.

Foto: Canadianul Anthony Popa Urria, de origine română, are 3 ani şi un coeficient de inteligenţă de 154 IQ (intelligence quotient), comparabil cu al lui Albert Einstein şi Stephen Hawking.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.