Marijuana și cocktail Molotov la Roma

Tânăr din Roma, cu precedente penale, noaptea trecută a fost reținut de polițiști pentru tentativă de omor și posesia unei arme de război și trimis în judecată pentru producția și cultivarea unor plante de marijuana

Omul, marți seara, după ce și-a izgonit părinții de acasă, s-a baricadat înăuntru, înarmat cu un topor și cu o canistră de benzină. Solicitați, cei de la 118, au intervenit pe loc împreună cu agenții Poliției de Stat. La început, omul a refuzat să deschidă ușa; numai după o lungă mediere a deschis poarta polițiștilor. Odată pătrunși pe casa scărilor, au fost loviți cu patru sticle incendiare lansate în succesiune rapidă, iar incendiul generat de explozie a provocat arsuri la un braț unuia dintre polițiști.

N.A. convins că a câștigat calea de fugă, a fost blocat în timp ce încerca să ajungă la apartamentul învecinat printr-o trapă pe acoperiș.

Ulterior, în timpul cercetărilor în interiorul apartamentului, investigatorii au găsit o pușcă subacvatică cu două harpoane metalice, două sticle care conțineau lichid inflamabil și trei plante de marijuana, la ghiveci…

Însoțit în birourile secției de poliție din Roma – San Paolo, ușile închisorii au fost deschise pentru acest tânăr ”războinic”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.