Update: ”Lacrimi și nevoi” – mărturia Elenei Agapi. Una dintre paciente a plecat la Cer

Iată mesajul Elenei Agapi de astăzi: ”Când pleacă la Domnul câte un român pe care îl întâlnesc în spital, e ca și cum pleacă o bucățică din tine. Tu, voluntarul, care măcar pentru o singură dată te-ai oprit alături pentru 10 minute să-i adresezi o rugăciune sau doar trei cuvinte, chiar dacă raportul dintre tine și bolnav nu este cel de „vechi cunoștințe”, iată că regretele sunt la fel de mari.

După o suferință profundă a plecat la Cer cea care ar fi fost o perfectă mamă, acum că adusese pe lume primul copil, preoteasa Ioana Apetrei.

Tragicul moment s-a întâmplat la Roma – Italia, unde își ducea viața alături de soțul dânsei pr. Alexandru Apetrei căruia, alături de fiul nou-născut Nicolae, îi adresez eu și colectivul de voluntari SINCERE CONDOLEANȚE iar presbiterei IOANA drum lin și Dumnezeu să o așeze la dreapta Sa!”


Redacția și cititorii Vocativ Plus sunt alături de familie și îi transmit condoleanțe. Iată că românii din Roma, prin atâtea nevăzute gesturi de solidaritate, dovedesc că sunt totuși uniți, un început pentru o și mai bună unitate stă în fiecare dintre noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.