Dileme: votez sau nu votez la referendumul modificării Constituției pe problema familiei?

Dincolo de manipulările legate de o posibilă păcăleală a PSD, amendamentele propuse pentru modificarea Constituției, chipurile, nefiind doar cele legate de definirea termenului familie, ba chiar și să se scrie în Constituție că penalii sunt de neatins!… o manipulare extrem de mojică și de grosolană din partea opoziției și a tefeliștilor și a oricărui care alimentează vrajba între români și care le dezvăluie, de fapt caracterul, modul cum știu ei să lupte politic cu metode murdare și mincinoase, pretinzându-se astfel SALVAREA, SOLUȚIA pentru schimbarea de la putere a ”comuniștilor” ăia de pesediști!!!… În realitate, fiind clară solicitarea de modificare a Constituției strict pe chestiunea termenului familie.

Dincolo de manipularea oamenilor cu așa-zisul pericol din partea celor LGBT, de parcă ăștia ar fi într-un număr covârșitor și puși efectiv pe război contra celor hetero. În realitate, nefiind vorba de niciun pericol, nicio amenințare, nicio necesitate stringentă, rămânându-mi să presupun că scopul acestui referendum este o și mai intensă discriminare a LGBT-iștilor, pe față, în plus, câștigarea de capital politic și exercițiu, simulare de vot pentru următoarele alegeri, ca oamenii să capete ”reflexul” (de parcă nu l-ar avea deja!) de a vota PSD!

Dincolo de învrăjbirea românilor pe un subiect care nu este nici tabù dar nici esențial, urgent, împărțind oamenii în ”progresiști” și ”tradiționaliști”. În realiate, niciunii dintre cele două categorii fiind astfel, fiindcă nu ajunge să fii hetero pentru a te numi tradiționalist, precum nici nu stă progresul umanității doar în alegerile sexuale, progresul fiind un fenomen continuu și complex și mai ales inevitabil, precum și tradițiile care pot fi păstrate sau nu, în funcție de valoarea lor la momentul dat. Apropo de tradiții, cât de vechi ne sunt ele? Cum se cânta și dansa acum trei mii de ani sau ce se gătea la cină? Cum erau nunțile și cum …înfierile…?

Iată-te într-un impas: dacă mergi la vot, te iau prietenii drept pesedist, de parcă nu ai avea voie să fii dacă ai fi sau vrea să fii. Iar moda acum este să fii cu orice preț anti-pesede!… Chiar și dacă te doare la bască de oricare formațiune, precum și despre cum fac sex unii sau alții.  Dacă mergi la vot ești clar unul care urăște LGBT-iștii, deci un înapoiat, un discriminator. Dacă NU mergi la vot ori ești gay, lesbi, etc… și vrei să distrugi viitorul neamului românesc,  care nu se mai poate înmulți și dăinui pentru că tu ești astfel!… În plus, aduci sodoma și gomora pe pământul țării și atragi apocalipsa!… Furi copiii ălora hetero, adoptându-i!…

Dincolo de preferințele sexuale diverse, vechi de când lumea, perversiunile avându-și locul chiar și în sânul cuplului tradițional, hetero, familia a fost și va fi mereu celula de bază a unui neam și a fost și va fi compusă pe fireasca relație hetero, roditoare și aducătoare de generații următoare. Chiar dacă multe familii tratează diferit copiii. Coexistând fără să trebuiască să ceară voie nimănui și cuplurile non-hetero. Tot așa cum au voie oamenii să nu aleagă nimic, să rămână virgini sau single, necăsătoriți, până la adânci bătrânețe.

Însă, bunicii rămași singuri și care au lângă ei doar o pisică sau câine, fiind părăsiți de copii, animăluțe pe care bieții bătrâni îi consideră ca făcând parte din familie, și să recunoaștem că nu doar bătrânii, ci și copiii sau oricare alte categorii, care se atașează de animalele lor de companie, cum să scriem la Constituție, că nu este o familie, fiindcă ălea-s doar niște dobitoace? Sau atunci când moare unul din părinți și rămân copiii doar cu unul dintre părinți sau doar cu frații și/sau surorile, nu mai sunt o familie? Zeci și sute chiar de variante justificative pro și contra ideii de familie mama+tata+copil. Familia devine ceva conceptualizat.

Libertățile privind preferințele sexuale sunt iarăși interpretate. Întâi, se confundă iubirea cu sexul: dacă stau împreună, de exemplu, doi bărbați gay, pentru că le place să facă sex anal, e clar că, se iubesc!… De parcă oamenii se unesc doar pentru iubire sau doar pentru sex!… Și dacă se iubesc au toate drepturile din lume!… Oare așa o fi? Și de ce nu le-ar avea? Hetero este firescul natural iar non-hetero este alegere, preferință sexuală nenaturală. Hetero sunt cei care produc copiii iar aceștia trebui să fie adoptați tot de hetero, chiar dacă mustește iubirea în ei și sunt putred de bogați cei non-hetero. Altfel, de ce nu ar adopta un copil chiar și o pisică sau o conservă de pește cu care o să am dreptul mâine-poimâne să mă căsătoresc. Și de ce libertăți doar la LGBT-iști și nu libertăți totale: nanofili, pedofili, zoofili, necrofili…? Dacă tot e să fie libertate, haideți să fie deplină, fără nicio regulă, nicio morală, niciun rost.

Pe de altă parte, ar părea că non-hetero nu se ma satură de avansat în pretenții: prima dată să fie acceptați, apoi să fie mult mai egali decât hetero, apoi să îi disprețuiască pe hetero, numindu-i înapoiați, să le pretindă copiii spre adopție, să se ajungă la o societate unde dacă ești hetero ar trebui să-ți fie rușine! – Așa cred unii… În realitate, CINEVA îi exploatează pe toți oamenii, indiferent de orientări, se irosesc miliarde de miliarde pentru chestiunea sexuală și a familiei, scopul fiind nicidecum asigurarea deplină a libertăților oamenilor, ci dimpotrivă, instigarea la diferențiere, instigarea la discriminări în toate sensurile, distrugerea firescului natural, devalorizarea oricăror valori morale vechi de când lumea.

Crearea omului nou asexuat, un om neutru, un om fără identitate, fără cultură, fără apartenență la un neam, un om-cifră. Iată omul statului unic planetar la care ne duce globalizarea. SUA a fost primul experiment, apoi, UE a fost un altul avansat, în faza creării statului unic planetar, iată cum amestecă rasele și neamurile lumii așa încât generațiile viitoare să nu mai aibă identitate.

Deocamdată, cum nu merge ca pe roate procrearea artificială, nu încă, CINEVA ne pregătește pentru pasul spre noua generație de oameni-android și oameni-artificiali, unica formă de mers înainte este tot biată femeie născătoare de copii… familia încă fiind constituită pe actualul firesc natural, fiindcă și toți cei LGBT sunt produsul tot a unei relații hetero.

Scopul familiei este să aibă copii?… Dacă da, atunci, căsătoria non-hetero se dovedește ilegitimă. Dacă nu, atunci de ce non-hetero vor să adopte copiii? Dar când unii hetero nu pot face copii, să îi despartă statul prin lege?

Putem să ducem discursul până la capătul timpului…

Adevărul este suma părțile de adevăr pe care le are fiecare dintre noi.

Te duci la vot sau nu, lucrurile vor rămâne tot așa. Se va scrie în legea fundamentală termenul de familie ca fiind într-un fel sau altul… Pământul se va învârti pe mai departe…

Referendumul este un exercițiu de vot, o cheltuială, o trezire a oamenilor la pofta de a face copii, va crește natalitatea, vine sezonul nunților, trăiască familia!…

Educația democratică nu se face pe Facebook sau la crâșmă ori șanț. Educația democratică te obligă să ai o opinie personală și mai ales să accepți orice altă opinie, să dezbați idei și nu să învrăjbești omenii ori să-i discriminezi.

Oamenii au nevoie de foarte multă iubire pentru a înțelege cum stă treaba cu rosturile vieții și a societății. Din păcate, iubirea e pe sponci, în lipsă de iubire …facem sex… singuri sau cu alții!… Noi între noi și unii pe alții, cum scrie la Biblie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.