O poveste halucinantă – Descoperire amară: Cei 3 copii nu sunt ai lui

Fosta soție a trebuit să mărturisească:  avea un amant de mult timp.

La aflarea veștii, s-au deteriorat puternic relațiile între fiii și tatăl care declară: „deseori îi urmăresc pe Facebook ceea mai fac, acum sunt doar un tip care i-a crescut”

La vârsta de 55 de ani, a descoperit că nu era tatăl biologic al celor trei fiii, unul mai mare și gemenii. Întâmplarea a făcut ca un milionar englez, Richard Mason, să descopere acest adevăr, apărut după 20 de ani de la infidelitatea soției, Kate.

Doctorii l-au diagnosticat cu fibroză chistică, boală care i-a cauzat sterilitate de la naștere astfel, și-a pus întrebarea: dar copiii cum au apărut?

La acel moment, fosta soție a trebuit să-și elibereze conștiința și să recunoască:  a avut cei trei băieți, acum de 23 și de 19 ani, dintr-o relație extraconjugală…

Cuplul a divorțat pentru alte motive în 2008, dar acum, prin descoperirea trădării lui Kate, sunt puternic afectate relațiile dintre ”tată” și fii: numai unul dintre cei doi gemeni în fapt, a rămas sufletește alături de „fostul” tată, dar nici acesta prea…

„Mi se rupe inima pentru că am văzut pe Facebook cum cel mai mare a avut ceremonia de absolvire, dar nu am fost invitat, nu sunt tatăl lor, nu le mai sunt nici măcar un prieten de familie, eu sunt doar un tip care a fost acolo …cândva.

Viitorul este deprimant: am așteptat bucurii de pe urma lor: de la absolvire, căsătoriile lor, nepoții, speranțe și temeri pentru a-i ajuta și a-i îndruma de-a lungul vieții, toate fiindu-mi acum furate în modul cel mai brutal posibil „.


Povestea a apărut în presa britanică însă nu fără un dram de accent ca și cum ar fi fost „o trădare de proporții biblice“, unde comentatorii încercau să găsească printre altele și un răspuns la: ce ne face părinți: genele date copiilor sau educația și creșterea copiilor?

Mason a povestit cum a trăit trădarea, și a reiterat: „Într-o clipă am aflat că nu am de fapt copii – E ca un doliu, poate cumva și mai rău, pentru că ți se răsucește inima. Când cineva te întreabă despre trecutul tău, ai fi tentat să spui că ești tatăl a trei băieți: așa te-ai definit tu în ultimii 23 de ani … Acum, începi să pui la îndoială tot ceea ce credeai că te știi, când, un astfel de stâlp, fundamental al vieții tale, vine deodată smuls. Nu știam cine mai sunt, nu se mai știa ce este real și ce nu: este ca și cum aș fi trăit în filmul Matrix”.

Fosta sotie a fost dată în judecată pentru fraudă, dar în loc de 4 milioane de lire sterline „întreținere“ plătite de soț după divorț, pe care acum el ceruse să îi fie returnați, ea a dat cumva la pace și a plătit doar 250 de mii de lire sterline, în plus, a obținut și dreptul să păstreze secret asupra identității adevăratului tată al copiilor.

Cel mai probabil, omul (amantul) nu a știut niciodată că este tatăl celor trei băieți. Copiii nu nici nu vor să știe cine le-a dat jumătate din codul lor genetic, nu-i interesează subiectul dar… nici nu vorbesc cu omul care i-a crescut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.