Nu spăla bine vasele: soția și-a încuiat soțul în pod (din seria: ”Nu încercați asta acasă!”))

Omul îndura violențele soției sale doar pentru ca să stea cât mai aproape de fiul său. Acum, femeia a fost îndepărtată din locuință.

A fost suficient ca soțul să nu fi spălat vasele destul de bine sau nu fi întins rufele cum trebuie, ca femeia, de 48 de ani, de origine peruviană, să o apuce furiile.

Deci, pentru fiecare mică greșeală, femeia își încuia soțul în pod. S-a întâmplat asta la Roma, în zona Monteverde. Tratamentul violent s-a manifestat de ani de zile, până când, fratele victimei a decis să o dea în judecată pe femeie.

Soțul a îndurat violența soției sale pentru a nu-și abandona fiul, care locuia în apartamentul cuplului. Femeia, de mai multe ori, a izgonit omul din casă ori îi turna detergent pe alimente iar apoi îl obliga să mănânce.

Bărbatula trăit într-o stare de continuă presiune fizică și psihică. După plângerea cumnatului său, femeia a primit o notificare a agenților comisariatului din cartierul Monteverde prin care a fost obligată să se mute din casa familiei. Ea are, de asemenea, interdicție de a se apropia de soțul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.