Pedofil maniac a hărțuit mai multe fete cu vârste între 12 și 14 ani – dat în urmărire

Genova, este inițiată o vânătoare pentru arestarea unui maniac sexual pedofil în serie

Potrivit anchetatorilor, acesta este un tip de suspectat. Modus operandi este întotdeauna același: se apropie de minore și le plasează acestora un bilețel prin care promite bani și cartele credit telefonic în schimbul imaginilor sexy.

Carabinieri din Genova au dat în urmărire un maniac în serie care a atras, în autobuzele de linie ale orașului, o duzină de fete între 12 și 14 ani.

Investigațiile au fost făcute acum câteva săptămâni, după ce două școlărițe genoveze au denunțat hărțuirea. Acesta din urmă a fost descris ca un om înalt, îmbrăcat într-un mod distinct, cu ochelari de soare și servietă.

Cartele credit telefonic și bani în schimbul imaginilor sexy: după ce se apropie de minore, înmânându-le un bilețel prin care promitea cartele, haine de firmă sau bani la schimb pentru „companie sau fotografii sau video sexy”.  „Vă recomand: utilizați doar contactul de pe WhatsApp pentru a trimite materiale sau pentru contactat”, scrie în partea de jos a biletului.

Un tip de nebănuit – conform anchetatorilor, acesta este un „tip de nesuspectat” care acționează pe aproape toate liniile orașului, de la periferie până la centru. Alte accesorii recurente în declarațiile victimelor hărțuirii includ: un notes în mână, căști albe și sacou negru.

Cine poate ajuta cu detalii, este rugat să contacteze Carabinieri la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.