Papa Francisc în Balcani – castanele din foc cu mâna altuia…?

Papa Francisc se află astăzi pentru a patra sa călătorie a anului, a douăzeci și noua din pontificatul său care, de data aceasta, până marți, vizează Europa balcanică, mai întâi în Bulgaria și apoi în nordul Macedoniei: ambele țări sunt cu majoritate ortodoxă, cu procente relevante de musulmani și unde catolicii sunt o mică minoritate, mai puțin de un procent din populație, 1%.

Programul include reuniuni cu prim-ministrul Bojko Borisov, autoritățile, societatea civilă și corpul diplomatic. Vizita la Patriarhul Ortodox Neofit și la Sfântul Sinod și o rugăciune de taină în fața Sfinților Chiril și Metodiu, la Catedrala Patriarhală Sf. Alexander Nevsky, însoțit de Mitropolitul Antoniu. După-amiază Papa ține slujbă în Piața Knyaz Alexandar I, unde sunt așteptați să fie între șapte și opt mii de oameni.


Mesajul Papei este centrat pe ecumenism și primirea migranților. Mai concret, Europa de Vest încearcă și prin Papa de la Roma să scoată castanele din foc cu mâna altuia…


Europa, nefiind în stare să gestioneze chestiunea migranților, observând că migranții doar tranzitează țările mai sărace ale Europei, se încearcă stricarea și a acestor neamuri prin infuzie de populații asiatice, pentru ca să funcționeze la perfecție planul diabolic de metișizare a lumii pe drumul globalizării. Iată cum Papa deconspiră astfel încă o dată în serviciul cui se află!

Chiar credeți că nu doarme și nu mănâncă Papa de mila migranților?

Dacă chiar le-ar păsa puterilor obscure, la care face parte până și Papa, de bietele suflete din țările emergente, ar face cumva să înceteze războaiele, s-ar concentra pe problemele sărăciei cauzate de colonialismul modern, ar mai băga mâna în buzunarul ăla nesătul și enorm al Băncii Vaticanului, pentru a rezolva măcar problemele de sărăcie ale europenilor întâi de toate.

MARILOR BISERICI ALE LUMII NU LE PASĂ DE NIMENI ȘI DE NIMIC, doar să le reușească planurile diabolice și ATÂT. Ecumenismul are la rădăcină aceeași motivație precum a avut-o schisma: BANII. Cine a creat fundamentalismul, nu capii islamici? Cine ”apără și sfințește” armele occidentalilor? Preoții creștini.

Stimularea migrației are un singur scop, nu să ajute populațiile, chipurile, îmbătrânite ale Europei, nu să ajute țările sărace, ci să strice neamurile amestecându-le, creând omul metis, omul fără identitate culturală, omul supus satanei căruia papa, iată, se face brav slujnic.

Sunt martirizați peste tot în lume, zilnic, mii de creștini, ce face Papa pentru aceștia? Se pupă și se felicită cu marii capi islamici!… Bonismul Papei este doar de paradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.