Diversiunea defrișărilor abuzive pentru a MASCA marea defrișare făcută LEGAL

Se tot bate monedă cu acele defrișări …abuzive… care s-ar petrece zilnic în România și chestiunea este doar o diversiune…

Marea dramă a poporului român, la fel de gravă precum migrația, este tăierea pădurilor. ATENȚIE: TĂIEREA LEGALĂ a pădurilor. Aici este nodul. Nu vă mai lăsați manipulați.

Nu mai vrem să plece din România nici un centimetru cub de pădure. Nici legal și nici ilegal.

Iar cine a semnat permisiunile și cine a concesionat sau vândut pădurile, să fie judecat pentru înaltă trădare de patrie și distrugerea mediului iar acesta (sau aceștia) cu toți urmașii… odraslele lor (crescute în îmbuibare din sângele țării dat la schimb de corupții lor părinți), puși să planteze copaci întreaga lor viață…

În nicio țară din Europa nu se poate întâmpla așa ceva.

Degeaba am fost la președinția Consiliului Europei această jumătate de an, dacă nu am reușit să stopăm defrișările.

Și nu s-a reușit fiindcă aleșii noștri, toți deopotrivă, fără nicio excepție, sunt niște VÂNDUȚI. Dacă nu ar fi așa, ar acționa prompt pentru încetarea nenorocirilor.

Dacă U.E. ar fi o uniune ONESTĂ și nicidecum un REICH condus de Germania aliată cu Franța, pe principii de putere și bani, de dictatură mascată, s-ar lua urgent măsuri iar patronul austriac ar fi condamnat la HAGA pentru distrugerea mediului european la nivel de cataclism.

Ipocrizia U.E., colosul mafiot și arogant numit U.E. a corupt aleșii noștri, mari trădători de neam.

Dacă am merge vreo două milioane de bărbați români …ca turiști, așa, un pic… cu topoarele în mână și să le tăiem și noi toate pădurile din Austria – dar să nu le luăm lemnul, ci doar să le defrișăm pădurile – să vedeți atunci cum ar sări toate armatele lumii cu tunurile pe noi… dar pe noi acum, cine ne apără de perfidul stăpân zis UE?

Toate guvernele și toate partidele și toți politicienii sunt vinovați prin acțiune, concurs sau prin tăcere. Toți, dar absolut toți, ar trebui obligați să răspundă pentru asta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.