LILIANA SMEREA VACARU – triplă lansare de carte – Roma, Duminică 30 iunie 2019

Duminică, 30 iunie 2019, începând cu ora 14.00, la Centro Culturale G. Morandi din Roma, va avea loc o triplă lansare de carte a autoarei LILIANA SMEREA VACARU, în cadrul celei de-a 52 a ediții de cenaclu a societății literare românești ”Cenaclul de la Roma”.

Autoarea este membru plin în staff-ul societății literare românești din capitala Italiei și a publicat cele trei cărți la Editura Națiunea din România.

Cărțile au fost lansate recent și în țară, s-au bucurat de receptivitate și au referințe critice de la importanți oameni de cultură. 

Liliana Smerea Vacaru este din județul Neamț și viețuiește vremelnic, împreună cu familia, la Roma.

Poezia sa este caracterizată de sinceritate și abordează temele comune ale vieții de zi cu zi: iubirea, credința, familia, copilăria, locurile natale, dorul de țară și… le scrie în forma fixă cu dibăcie și sensibilitate.

Autoarea vă invită să-i primiți darul de suflet, cărțile, rostirea, bucuria de a fi împreună. Liliana, sensibilă și generoasă, vă oferă trei cărți despre dragoste, credință, patimi, familie, depărtări… absențe, care te vor învălui cu duioșie…

Intrarea Liberă – nu vor lipsi, ca de obicei, surprizele!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.