După 71 de ani de iubire adevărată: au murit în aceeași zi

Un cuplu de Georgia a fost căsătorit pentru 71 ani înainte de a muri în aceiași zi, vineri, exact la 12 ore distanță.

Herbert DeLaigle, de 94 de ani, a murit la ora 2:20 a.m., și soția sa, Marilyn, de 88 de ani, a murit la 2:20 p.m.

Herbert a fost un sergent pensionar al armatei SUA după ce a servit în a doua al doilea război mondial și războaiele coreene și vietnameze.

El și Marilyn au trăit în mai multe state în timpul serviciului, inclusiv șase ani în Germania, și au lucrat unul lângă celălalt la Marilyn Nursey lângă Waynesboro, Georgia, pe care a creat-o de mai mulți ani.

Ei au fost membri ai Bisericii Baptiste Botsford. Îngrijitorul cuplului, Sharon Gibbons Brown, a spus că „a fost o binecuvântare” pentru a avea grijă de cuplul care a trăit o poveste de dragoste ca în filme. „Ei au trăit împreună, iubit împreună, a râs împreună, și au  murit în aceeași zi” 

Cuplul lasă șase copii, 16 nepoți și 25 de mari nepoți. Ei au povestit la știrile locale într-un profil de anul trecut, sărbătorind 70 de ani de când s-au întâlnit la un bar în orașul lor natal, pe atunci când aveau el 22 și ea 16 de ani.

„Frances lucra într-o cafenea mică, pe care am avut-o în Waynesboro, numită White Way Cafe”, a declarat Herbert la postul WRDW. „Am tot văzut-o intra și ieșea afară și am pus ochii pe ea. Și apoi, în cele din urmă, am avut curajul să o întreb dacă ar ieși cu mine”. „Prima lor întâlnire a fost la film, și un an mai târziu, el a lansat cererea”. ”Am întrebat-o dacă m-a vrea ca soț și a răspuns: desigur”, a spus Herbert.

Brown a spus: „când i-am întâlnit, am văzut că sunt atât de drăguți unul cu celălalt, felul în care stăteau unul lângă altul zâmbind și uitându-se în ochii celuilalt în timp ce vorbeau.”

„Ei au fost până în ultima clipă a vieții îndrăgostiți, spunându-reciproc cât de mult s-au iubit”, a mai spus ea. Au trăit împreună, iubit împreună, a râs împreună, și au  murit în aceeași zi” Așa s-au și stins…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.