Amnistia fiscală din România este o …țeapă inteligentă

Amnistia fiscală din România este o țeapă inteligentă. Beneficiază doar firmele de stat de la care ”șmecherii” au sustras pseudo-legal averi colosale iar acum contribuabilul este pus să suporte acoperirea.

Cum de au datorii atât de mari firmele de stat? Simplu: au semnat contracte dezavantajoase, intenționat păguboase, cu firmele fantomă private ale Mafiei… Managerii, deși foarte, chiar exagerat, de bine plătiți, au semnat aceste contracte și nimeni nu-i trage la răspundere fiindcă … Mafia este mai puternică… Serviciile secrete știu mai multe… fiindcă fac parte!…

Cine își plătește taxele este luat de fraier, cine are datorii mai mici de un milion va suporta penalizări, nicidecum amnistie… ”Distracția” sistemelor statului, pline de căpușe, o plătește întotdeauna omul de rând.


La trei săptămâni după publicarea în Monitorul Oficial a ordonanței privind amnistia fiscală, zilele trecute au fost publicate, pe site-ul Ministerului Finanțelor, normele de aplicare. Sunt, cumva, incomplete.

Aceste norme se referă doar la cei cu datorii de peste un milion de lei. Nu se referă la restul, ceilalți care sunt mai mulți. Întâietate au marii datornici.

Pentru că a fost gândită în special pentru companiile de stat, măsura transformării datoriilor în acțiuni se aplică doar acestora. CITEȘTE DETALII PE HOTNEWS.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.