ITALIA: O femeie din Moldova a fost salvată de câinele ei, agresorul a înjunghiat-o

Câinele-erou mușcă atacatorul și-l pune pe fugă – și-a apărat stăpâna forțându-l pe agresor să fugă. Femeia acum nu este în pericol.

Un albanez de 28 de ani a fost arestat în Francavilla al Mare de către carabinieri, după ce acesta a înjunghiat în abdomen o moldoveancă de 33 de ani.

Incidentul a avut loc în grădina casei unde femeia locuiește cu sora și mama ei. Victima, salvată și transportată la spitalul din Chieti, este într-un prognostic rezervat și suferă o intervenție chirurgicală.

Victima salvată de câine – Potrivit Poliției, Roland Bushi, de 27 de ani, de origine albaneză, a fost arestat: El a fost orbit de furie că moldoveanca nu mai dorea să se întâlnească cu el. Cei doi au avut o relație scurta. Femeia a fost salvată de câinele familiei, un ciobănesc din Abruzzo, care l-a mușcat pe atacator și l-a forțat să fugă.

Omul, după ce a sunat la poarta exterioară a casei și a primit încă un refuz, a urcat peste gard și a sărit la femeie, tăind-o de cel puțin unsprezece ori în abdomen și piept folosind un cuțit cu o lamă lungă de mai mult de zece centimetri.

În grădina casei era mama femeii rănite, încă în stare de șoc. Fiica ei, aflată la spitalul SS Annunziata din Chieti, asistată de sora ei, a suferit leziuni hepatice și pulmonare.

Ofițerii din Francavilla al Mare l-au arestat pe bătrânul de 27 de ani pentru tentativă de omor. Albanezul aruncase cuțitul în zona din jurul casei și era pe cale să fugă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.