Fetiță de doi ani, fără să vrea și fără să realizeze, și-a UCIS MAMA

O tânără mamă de 21 de ani a murit după ce a rămas blocată cu gâtul în fereastra BMW-ului familiei sale.

Yulia Sharko încerca să o extragă pe fetița ei de doi ani din vehicul prin fereastra ușii din față, pe jumătate deschisă.

În acest moment, fetița a apăsat butonul, închizându-l – ceea ce a făcu ca mama să rămână cu gâtul prins, sufocându-se.

Soțul ei Artur a găsit-o inconștientă, la scurt timp după accident. El a spart geamul blocat pentru a o elibera și a extras „trupul fără viață” din mașină. Faptul s-a întâmplat în localitatea bielorusă Staroe Selo. Bărbatul a sunat apoi la serviciile de urgență și victima a fost dusă la spital.

Yulia, mămica în cauză, de loc din Žabinka, a murit la opt zile după tragicul incident în care a suferit de asfixierea care a condus la leziuni ale creierului.

„Creierul său a suferit ireversibil din cauza arterelor blocate”, spun medicii.

Nu și-a recăpătat cunoștința după accident, întâmplat chiar în ziua în care și-a sărbătorit ziua de naștere cu prietenii.

Dmitry Ivanyuk, din comisia de investigare, a declarat: „Tânăra era cu familia în casa unui prieten din satul Staroe Selo. Pe 31 august, în jurul orei 16.30, soțul ei a găsit-o inconștientă, cu gâtul blocat de fereastra ușii din stânga a mașinii familiei lor. Mama a fost dusă la spitalul regional Brest în stare gravă cu semne de asfixie mecanică și traume”, a spus el.

Comitetul de investigare examinează circumstanțele morții tinerei. Se spune că mașina este un model BMW E34. Cuplul are doi copii, Margarita și Arianna rămași acum doar cu tată.

Micuței nu i se poate nici reproșa și nici imputa vreo ceva, deja groaza pe care trăit-o văzându-și mama sugrumată în geamul mașinii, sub privirea ei, este teribilă și sperăm să nu o urmărească toată viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.