Doi minori, de 17 și de 14 ani, abuzează și tâlhăresc o femeie de 90 de ani

Victima, în stare gravă, a fost salvata de Politie, alertată de fiica ei

Minorii au jefuit și abuzat o femeie de 90 de ani, care a încercat să reziste atacului. Cei doi minori, unul de 17 ani și altul de 14, au fost identificați și duși la un centru de primire al Curții pentru minori de Messina. Victima, care a fost găsită într-o stare gravă, a fost salvată de Poliție și este acum în spital cu leziuni multiple, vânătăi și fracturi multiple.

Femeia în vârstă a deschis ușa celor doi băieți fără nici o problemă, cunoscându-l pe unul dintre ei ca fiind prieten al nepotului ei. Dar odată ce au trecut pragul, cei doi au început să cotrobăi prin sertare, în căutare de bani și obiecte de valoare.

Poliția apoi a recuperat toate bunurile furate, împreună cu un cuțit, care nu a fost folosit în agresiune. Nu a fost nevoie, fragilitatea victimei, care cu toate acestea, a încercat să reziste cu toată puterea ei și pentru care a fost violent agresată, aruncată la pământ și abuzată sexual.

Fata victimei i-ar fi îndrumat pe polițiști la cei doi atacatori care au fost imediat arestați, după ce au găsit hainele lor încă înbibate în sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.