ROMA: Sânge… Muzică, scaune și cuțite… nebunia succesului sau succesul unei nebunii

Antonio, miracolul talentului italian la Italienii au talent (Italia Got Talent) a făcut-o de data asta urâtă rău de tot… și-a înjunghiat prietenul…

După ce a insultat și înjunghiat unul dintre prietenii săi muzicieni, acesta a fugit pierzându-și urmele. Protagonistul atacului – după cum a raportat victima – este Antonio Sorgentone, câștigător cu „pianul său înflăcărat” al ediției din 2019 a Got Talent din Italia. Episodul a avut loc în noaptea dintre miercuri și joi, în interiorul clubului Ellington, un restaurant din zona Pigneto, o suburbie a capitalei.

Cântărețul și pianistul în vârstă de 39 de ani, printre cei mai populari în domeniul rock’n’roll, swing și boogie woogie, în esență, tot ce este mai bun din anii 50, s-ar fi apropiat de un alt muzician și, din motive aflate încă neclare, l-ar fi înjunghiat în fesa stângă.

Victima, Mirko D., în vârstă de 42 de ani, muzician și manager al unei unități burlesque romane, a fost transportată la spitalul din San Giovanni cu prognosticul de șapte zile recuperare pentru „o rană de cuțit fesa stângă”.

La fața locului, polițiștii din Porta Maggiore și Torpignattara cercetează faptele. Sorgentone, care a fugit după atac, este dat în urmărire generală.

Dar… Antonio nu se află la prima sa abatere…

În august 2013 muzicianul aruncă un scaun de pe scenă și rănește un spectator, pianistul Antonio Sorgentone s-a justificat: „Am fost sub efectul unei prea mari euforii”. Șapte cusături au fost aplicate spectatorului rănit.

El a luat un taburet în loc de chitară și după ce l-a trântit de podea, l-a ridicat și l-a aruncat în fața publicului, lovind un spectator. Astfel s-a încheiat spectacolul lui Antonio Sorgentone, la Gondar Park din Gallipoli. Victima, un student de 22 de ani din Brescia. După gestul artistului, managerul restaurantului a oprit imediat spectacolul.

De data asta a ieșit mai grav, va putea fi acuzat de tentativă de omor și ”să cânte” ani buni …după gratii…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.