Nordul Italiei îngenuncheat de ploi – Alte ploi abundente sunt așteptate până diseară

Nordul Italiei îngenuncheat de ploi – În multe localități din zona Alessandria, în special în zonele Apenine, în ultimele ore s-au manifestat puternice inundații.

Râurile și pârâurile se revarsă, multe drumuri sunt închise, invadate de apă și noroi; zonele orașelor din apropierea râurilor și canalelor au fost inundate.

O școală și locuitorii au fost evacuați într-un cartier din Gavi, unde în 6 ore, au fost inundații, 313 în ultimele 24 de ore: râul Lemme și căile navigabile minore sunt inundate.

Școlile vor fi închise astăzi și probabil mâine, precum și în Tortona, Novi Ligure, Serravalle Scrivia, Ovada și în multe orașe mai mici.

În zona Alessandria există, de asemenea, o întrerupere a electricității din cauza căderii stâlpilor și a problemelor cu rețelele de telefonie. „Situația meteo – scrie Protecția Civilă a Alessandriei pe Fb – se înrăutățește cu mult peste prognoze.”

Și asta nu este totul – Alte ploi abundente sunt așteptate până diseară: dacă nu puteți folosi mașinile, nu vă apropiați de căile navigabile, avertizează protecția civilă și INM. Potrivit ansa.it

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.