Noi dezvăluiri: La spectacolul ”Artistul din Mine” vin …”Regina și Regele de gheață”

Continuăm seria de mici-mari ”secrete” din culisele unui eveniment unic: ”Artistul din Mine” , care va avea loc la Tenuta Nibea Roma, în 8 decembrie 2019.

‘’Mulțumirile și zâmbetele satisfăcute ale clienților sunt adevărata răsplată.’’ este motto-ul meu… Suntem o adevărată echipă care participă la marele show din 8 decembrie la Roma, ”Artistul din mine” cu un model excepțional.

Mă numesc Georgiana Andrei și sunt din Bacău. Sunt hair stylist, pasiunea mea a început din copilărie, pasiune pe care mai târziu am concretizat-o, transformând-o în meseria visată.

Sunt încântată să particip la acest show și să pot colabora cu persoane din domenii diferite pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Atunci când pui minte și suflet, părul nu are cum să nu strălucească!


CITEȘTE ȘI Culisele unui eveniment mult-așteptat: ”Artistul din mine” Roma – 8 decembrie 2019


Tema aleasa: ”Regina și regele de gheață”  și vă vom ului pur și simplu cu viziunea noastră inedită… Cum credeți că s-ar prezenta o regină cu regele ei… de gheață?… Misterul rămâne… până la show


CITEȘTE ȘI „Artistul din mine” – un grandios spectacol românesc la Roma – Femeia la superlativ!


“Un vis nu devine realitate prin magie, este nevoie de sudoare, determinare și multă munca“ ~ Motto care ma definește – Ma numesc Mădălin Lozneanu, sunt din Bacău și locuiesc la Roma, de profesie sunt Hair Stylist iar participarea la acest show este o noua provocare, sunt pasionat de păr și de tot ce este frumos sau tot ce poate fi îmbunătățit la imagine în general. Pe scurt, meseria asta face parte din ceea ce sunt.

Specialistul echipei noastre în fotografie este Petre Ursache… un profesionist cunoscut în comunitate.

”Salutare dragi prieteni. Sunt Petru Ursache un pasionat de Video – Foto. Motto-ul meu este „Zâmbește pentru a fi fericit” Sunt Un Fotograf Profesionist de Nunți, Botezuri, Evenimente, Modern, Creativ, Diferit prin tot ce fac, Stau la Roma dar pentru evenimente mă deplasez. Pentru ca evenimentele voastre să rămână mereu o amintire vie, sunați la: 0039/3884777782„

Make up artistul Alice, alias Aly Lysa, este un profesionist în arta înfrumusețării, a absolvit cursurile academie de profil, la Roma și a urmat mai multe etape practice la Londra, Milano, SanRemo, a participat și la două filme, are lucrări realizate și la Rai… De data acesta, va crea alături de colegii de echipă un personaj de rafinament, noblețe și maximă eleganță …

”Mă numesc Alice și mereu am fost de părerea că este fascinant să demonstrăm prin artă ceea ce suntem, make-up pentru mine este arta pe care o creez cu mâinile mele, make-up este arta care mă reprezintă! Sunt enorm de fericită să particip la acest eveniment și de a cunoaște noi artiști și de a demonstra …artistul din mine!”

Suntem pregătiți cu emoție și determinare să facem la acest show partea noastră și …să vă cucerim… Vă așteptăm cu toată dragostea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.