Seducție, exotic, mister și pasiune la show-ul ”Artistul din Mine” din 8 decembrie la Roma

Povestea din culisele unui spectacol al excelenței continuă. Această ediție are ca protagonistă cea de-a patra echipă dintre cele care vor constitui ”frumosul la superlativ” la Roma, pentru o zi, în 8 decembrie, la Tenuta Nibea, în show-ul ”Artistul din Mine”.

Și fiindcă au ales o temă, aș spune ”misterioasă”, nu vă divulg încă detaliile, pentru ca să fim ”vrăjiți” la momentul show-ului… Am aflat însă cine sunt cei din echipa a patra:

”Tema aleasă de echipa noastră pentru Artistul din Mine este „Cleopatra” regina egipteană care prin frumusețea și farmecul ei a sedus Roma…” – ne spune Florin Stoica, profesionistul care se ocupă de imagine.

”Mă numesc Crina Lozneanu, sunt din Bacău și de profesie sunt Hair stylist. Această meserie este un stil de viață și de asemenea o practic pentru că îmi place …schimbarea. Cu aceste cuvinte pot spune că este un vis din copilărie devenit realitate.”

”Mă numesc Emma Moretti, sunt make-up artist „She is ART”
Această frază mă caracterizează în totalitate, pun suflet și pasiune în tot ceea ce fac iar asta mă avantajează cel mai mult.”

”Mă numesc Florin Stoica, reprezint echipa ”Florin Studio-Image”.
 „Amintirea unui vis împlinit” este motto-ul care ne definește. Iubim fotografia & videografia, iubim să lucrăm cu lumina și oamenii din jurul nostru pentru a crea amintiri de neuitat.
Dacă doriți să apelați la serviciile noastre, sau pur și simplu să aflați detalii despre ceea ce reușim să creem, ne puteți contacta: 
• Emma Moretti (make-up artist) – 3896046272
• Florin Stoica (photo&video)      – 3897918597
• Crina Lozneanu (hair artist)       – 3920671110

Vă așteptăm cu drag la evenimentul ”Artistul din Mine” unde ne vom bucura împreună de fiecare clipă și de fiecare creație a noastră și a colegilor din celelalte opt echipe.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.