Castroane și chiar tacâmuri complete fabricate din materiale comestibile – afacerea secolului

Poate fi o idee de afacere și pentru tine … – În loc să trimită mii de obiecte de mase plastice constituite din tacâmurile de unică folosință la depozitul de gunoi, această antreprenoare sud-africană a venit cu un bol comestibil pe care îl poți mânca după ce termini conținutul său.

Bolurile Munch sunt boluri vegetale, biodegradabile, pe bază de cereale, care pot ține supe fierbinți până la cinci ore și mențin un termen de valabilitate de 15 luni. Nu numai că, designul suprafeței sale îi permite, de asemenea, să funcționeze ca o plită.

Artista și inovatoare Georgina de Kock susține că s-a inspirat să lanseze startup-ul după ce a petrecut ceva timp lucrând pe diverse piețe alimentare din Cape Town. După ce a văzut câte boluri din plastic și polistiren sfârșesc la gunoiul din industria alimentară, a început să facă boluri Munch de mână doar din ingredientele naturale.

Potrivit CNN, firma sa a lucrat de atunci cu lanțuri hoteliere și pentru evenimente corporative din Africa de Sud, Belgia, Singapore și Dubai.

Pe măsură ce a crescut cererea pentru boluri, compania s-a dotat cu un nou utilaj pentru a produce castroane în masă, la o viteză de 500 bucăți pe oră.

Munch Bowls lucrează acum cu alți colaboratori internaționali pentru a începe să pregătească linguri, căni de cafea și alte recipiente alimentare cu rețeta lor pe bază de grâu.

„Dacă luați un taco sau dacă luați un sandviș, ceva de genul acesta, îl puteți mânca, adăugați valoare alimentelor. Plasticul ambalajului nu îl poți mânca. El nu adaugă altceva decât poluare”, a spus ea pentru CNN. Ești convins că ar fi inutil să salvezi lumea, așa că le oferi oamenilor mâncare care nu este bună pentru ei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.