A înapoiat cei 43.000 de dolari pe care i-a găsit în interiorul unei canapele second hand

Un om plin de compasiune din Michigan a arătat că onestitatea este într-adevăr cea mai bună cale după ce a înapoiat fericit câteva mii de dolari în numerar pe care le-a găsit în interiorul unei canapele second hand, recent achiziționate.

Howard Kirby cumpărase canapeaua din magazinul Ossowo Habitat for Humanity luna trecută, dar după ce s-a relaxat pe ea timp de câteva săptămâni, a găsit-o ciudat de incomodă. Scrie goodnewsnetworg.org

Când fiica a sfârșit prin a desface pernele în speranța de a îmbunătăți canapeaua, au fost șocați să găsească …sute de bancnote ascunse înăuntru. În total, Kirby și fiica lui au scos 431717 dolari în bani din pernele canapelei.

Avocatul lui Kirby i-a spus că nu are obligația de a returna banii, dar totuși a considerat că este de datoria sa morală să contacteze proprietarul inițial.

După ce a sunat la magazinul Habitat for Humanity, a aflat că acea canapea a fost donată de Kim Fauth-Newberry, în decembrie. Tocmai a donat canapeaua de când a moștenit-o de la bunicul său, după ce a murit anul trecut.

Nu numai că a fost șocată când a aflat despre existența banilor de la ReStore, dar a fost, de asemenea, mai uimită să audă că Kirby îi va da fiecare bănuț.

„Este ceva nebunesc”, a spus el pentru WNEM. „Este absolut fantastic.”

Kirby le-a spus mai târziu reporterilor că ar fi putut folosi banii pentru un nou acoperiș la casa sa, dar era mai fericit să știe că a făcut ceea ce trebuie.

„Mereu m-am gândit, ce aș fi făcut dacă s-ar întâmpla …și acum știu”, spune Kirby, „și mă face să mă simt bine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.