A bătut copilul până l-a ucis, s-a întâmplat la Novara, mama și tatăl vitreg distribuie între ei fotografii cu bătaia dată băiatului

În zeci de fotografii găsite, documentează, printre altele, momente normale de viață de familie, dar semnele de bătăi suferite sunt evidente pe fata băiețelului.

Timp de cel puțin o lună înainte de a muri, micuțul Leonardo, copilul de 20 de luni care a murit pe 23 mai, a fost victima unor rele tratamente.

Ipoteza este gravă și ia formă în lumina rezultatelor unei anchete tehnice, care urmează să fie finalizată, efectuată ca parte a anchetei asupra cauzei.

Analizele au fost declanșate după ce fotografiile din arhivele telefoanelor mamei copilului și tatălui vitreg, Gaia Russo, și a partenerului ei, Nicholas Musi, au fost investigate pentru omucidere voluntară.

În zeci de fotografii găsite apar semnele de bătăi suferite, sunt evidente pe fata lui Leonardo: o dată o vânătaie în frunte, apoi un ochi negru și apoi ambele.

Datarea fotografiilor este considerată esențială pentru clarificarea rolurilor jucate de Russo și Musi.

Când a ajuns la spital, copilul avea corpul său micuț acoperit cu vânătăi. Personalul medical a înțeles că se confrunta cu un caz de maltratment.

Dar Russo și Musi s-au justificat spunând că a căzut din pat. Ipoteza incompatibilă cu leziunile găsite.

Mama, cu toate acestea, continuă să refuze orice formă de rele tratamente. După cum a ralatat  La Repubblica, familia Gaia susține că, în zilele în care copilul a fost cu ei, el nu a arătat nici un semn de violență.

Facebook Comments