A câștigat un milion de dolari la loz și l-a aruncat – SURPRIZA!

Mulți au visat cu ochii deschiși un câștig la loterie, dar ce ai zice chiar să fie un câștig de 1 milion de dolari în mâna ta, dar să-l arunci?

I s-a întâmplat lui Lea Rose Fiega din Massachusetts. Din fericire, proprietarii amabili ai magazinului de unde a cumpărat biletul i-au comunicat greșeala.

În martie, Fiega a cheltuit 30 de dolari pe un loz Lucky Stop de la Diamond Millions din Southwick.

M-am grăbit, în pauza de prânz, l-am răzuit foarte repede și m-am uitat la el, nu-mi părea să fie unul câștigător, așa că l-am dat vânzătorului să-l arunce la coș, a spus ea.

Timp de 10 zile, biletul a rămas pur și simplu acolo în spatele tejghelei.

Într-o seară, verificam biletele din coșul de gunoi și am constatat că nu a răzuit unul dintre numere, a declarat Abhi Shah, fiul proprietarilor de magazin, pentru WWLP-TV. Am răzuit numărul și era 1 milion de dolari sub el.

Am avut emoții contrastante, a declarat Shah pentru Washington Post. Nu am dormit de două nopți, dar nu știu cum s-a întâmplat. Sufletul mi-a spus: Nu este corect. Știm cine este acea persoană. Ar trebui să-i înapoiem biletul. Și exact asta am făcut. 

Fiega lucrează lângă magazinul de la care și-a luat biletul, așa că Shah a mers până acolo. El i-a spus că mamei și tatălui ei i-ar plăcea să o vadă, așa că a mers la magazin.

Când a primit vestea, nu i-a venit să creadă ce aude. A plâns. Și apoi a îmbrățișat întreaga familie.

Pentru Fiega, care era cât pe ce să moară de COVID-19 în ianuarie, câștigul la loterie a fost într-adevăr cireașa (foarte bogată) de pe tortul anului care a fost unul dificil.

Magazinul Diamond Millions primește 10.000 de dolari de la comisia de loterie din statul Massachusetts pentru vânzarea biletului câștigător, iar Fiega a oferit onestei familii o recompensă suplimentară. Restul, spune că va economisi pentru pensionare.

Woman Who Tossed Out 1MIL Lottery Ticket Gets Her Winnings Thanks to Store Owners

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.