A descoperit că era căsătorită cu unul care MAI AVEA încă trei soții și 13 copii

Mărturia unei femei care a trăit o situație de-a dreptul șocantă:

”M-am căsătorit cu un bigam care avea trei soții, 13 copii și era un infractor sexual – am aflat doar când m-a sunat o altă soție”

Lumea unei mame s-a prăbușit după ce a descoperit că era căsătorită cu un bigam în serie care avea trei soții, 13 copii și avea în cazier o infracțiune sexuală înregistrată. Potrivit The Sun

Mary Turner Thomson, în vârstă de 54 de ani, l-a cunoscut pe William Allen Jordan, născut în Statele Unite,  pe un site de întâlniri online din 2000, iar povestea lor copleșitoare de dragoste s-a transformat în căsnicie doar trei săptămâni mai târziu.

Mary, din Edinburgh, a rămas însărcinată la șase luni după căsătorie, s-a ivit fiica lor Eilidh, apoi a venit și fiul lor Zach, trei ani mai târziu.

Dar lumea Mariei s-a prăbușit când în 2006 a fost contactată brusc de „cealaltă doamnă Jordan”, cu care era căsătorit de mai bine de un deceniu.

Rețeaua de minciuni a lui Jordan a fost dezvăluită, reieșind că a avut trei „soții”, 13 copii cu șase femei și a fost infractor sexual înregistrat după ce a fost condamnat pentru molestarea unei fete de 13 ani, în 1997.

În timpul lor împreună, Mary, care are o fiică, Robyn, dintr-o relație anterioară, a pierdut totul după ce a fost manipulată de Jordan.

El a convins-o pe Mary că lucrează ca agent CIA detașat la MI5, chiar mergând până acolo încât să aducă salariu în casă pentru a-și susține povestea.

Jordan a convins-o pe Mary să vândă „tot ceea ce avea”, inclusiv apartamentele și bunurile sale, susținând că viața copiilor ei era în pericol pentru răpitori și că trebuie să plătească răscumpărările.

De fapt, Jordan a păcălit-o pe Mary de 200.000 de lire sterline și a folosit povestea de spionaj ca o acoperire pentru a petrece mai mult timp cu celelalte familii.

Mary, care s-a mărturisit și în scris, este autoarea cărților The Bigamist și The Psychopath, a spus: „După ce am trăit cu un psihopat timp de aproape șase ani, am pierdut totul – am rămas fără adăpost cu trei copii pe care să-i susțin”.

Jordan a fost prins și închis în 2009 pentru infracțiuni de bigamie, fraudă și port arme de foc, înainte de a fi expulzat în Statele Unite.

Mary a spus anterior: „Când mi-a spus pentru prima dată că lucra pentru CIA, a fost foarte interesant. A vedea pe cineva cu care faci cu adevărat diferența a fost ca și cum ar fi să te întâlnești cu Superman”.

Dar rețeaua lui de minciuni s-a diluat, lăsând-o pe Mary să încerce să strângă bucățile vieții sale.

Ea a spus: „Psihologic am fost atât de manipulată. M-a împiedicat să mă implic cu familia mea, cu prietenii mei, cu toată lumea. În puțin peste un an, mi-a luat totul.”

„Mi-am vândut apartamentul, banii au dispărut. Mi-am vândut polița de asigurare de viață, am împrumutat bani.”

„Am fost în cele din urmă eliminată, nu mai aveam nimic. Câteva luni mai târziu am descoperit adevărul.”

„Când a sunat poliția, a fost ca și cum am ieșit din filmul Matrix. Era ca și cum zidurile din jurul meu s-ar fi prăbușit.”

„Nu m-a urmărit nimeni, nimeni nu i-a amenințat pe copii. Dar, în același timp, a fost oribil să știu că el era cu adevărat un prădător sexual, bigam, escroc.”

Ea a adăugat: „El iese activ pentru a lăsa femeile însărcinate și pentru a le jefui de bani. Asta face.”

Trauma a determinat-o pe Mary să se refugieze în mâncare și s-au adunat multe kilograme.

Mama celor trei a spus: „După ce s-a întâmplat totul, am obținut multe kilograme. Am încercat mai multe diete pentru ca să slăbesc, dar nimic nu a funcționat. M-am resemnat că aceasta va fi dimensiunea mea pentru totdeauna.”

În 2016 a alunecat și un disc de la coloană a fost afectat, lăsând-o la pat.

În perioada 2016-2018, Mary a suferit două operații și a fost în sfârșit capabilă să meargă din nou, dar din moment ce a trebuit să ia lucrurile încet, tot nu a putut să piardă din greutatea pe care o acumulase.

Mary a spus: „Faptul că aș putea să mă plimb prin magazine a fost fericirea! Întotdeauna am vrut să controlez greutatea, dar nimic nu a funcționat.”

„Mâncam to ce era foarte bogate în carbohidrați – și nu mă puteam mișca suficient pentru a arde calorii”.

Finalmente, ea a reușit să slăbească cu alte metode și acum este în bune condiții de sănătate și spirit, se bucură de faima de scriitoare pe care, mai nou, și-a dobândit-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.