A devenit mamă la 54 de ani

Ea a dat naștere unei fetițe de aproximativ trei kilograme. Mama și fiica sunt bine și au fost externate din spital.

În ciuda vârstei, ea nu a abandonat dorința de a avea un copil și, astfel, o femeie din Italia, Abruzzo, a decis să se supună fertilizării asistate. Acum, la vârsta de 54 de ani, ea a născut la spitalul Mazzini din Teramo. Copilul s-a născut în urma unei cezariene și cântărește aproximativ trei kilograme. Mama și fiica sunt bine.

Ginecologul, Francesco Ciarrocchi, a condus-o spre calea de a deveni mamă. Femeia de 54 de ani a fost supusă unei fertilizări asistate în afara regiunii, deoarece în Abruzzo nu există încă o autorizație. Cu ani în urmă, același Ciarrocchi era în centrul unui eveniment judiciar tocmai din cauza practicii reproducerii asistate, dar a fost achitat.

Dacă vă minunați de acest fapt, iată un caz și mai emoționant petrecut acum doi ani:

Devine mamă la vârsta de 72 de ani pentru prima dată. Cu diferite tratamente și inseminare artificială într-o clinică de reproducere asistată.

O femeie indiană, Daljinder Kaur, în primăvara anului 2016,  a dat naștere unui copil foarte sănătos de 2 kg, la vârsta de 72 de ani, la Centrul Național de Fertilitate din statul Harayana, India. Acesta este un centru care oferă servicii femeilor în perioada de menopauză avansată. Ea a născut pe 18 aprilie. Copilul se numește Arman, ceea ce înseamnă dorință.

Doamna Kaur a spus că este cu 7 ani mai tânără decât soțul ei, Mohuinder Singh Gill, 79 de ani. După cum a raportat Times of India, „Toată lumea mi-a spus să adoptăm un copil, dar nu am vrut niciodată.

Născut în satul Rasuplur, în districtul Tarn Taran, Kaur sa căsătorit cu Mohinder Sihng la 7 octombrie 1970.

„Am eșuat în încercarea asta de două ori, dar în cele din urmă, iată copilul nostru”, spune femeia.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.