A doi părinți de 56 și 60 de ani, DOSAR PENAL de abandon minori de 13 și 14 ani care au dat foc la casă, lăsați câteva ore singuri

Începând cu ce vârstă poți lăsa copilul singur în casă? Adolescenții la 14 ani au voie să conducă pe șoselele publice motorete lejere, au voie să iasă cu colegii în oraș dar nu pot fi lăsați singuri în casă?  Este neplăcut ca fiii să provoace incidente în casă dar tot la fel de neplăcut să fie părinții obligați de lege să-i supravegheze până la majorat!


Părinții și-au lăsat copiii în vârstă de 14 și 13 ani singuri în casă pentru puține ore iar aceștia au dat foc la casă. S-a întâmplat în Celle Ligure, în Savonese, într-un apartament închiriat pentru vacanțe, în timp ce părinții, doi genovezi în vârstă de 56 și 60 de ani și mătușa de 85 de ani plecaseră la plimbare. Băieții au aruncat alcool pe paviment și l-au aprins. Flăcările au ajuns la mobilă. Părinților și mătușii în vârstă li s-au întocmit dosar penal pentru abandonarea minorilor.

Vecinul a simțit mirosul de fum: el a cerut să deschidă ușa  cei doi băieți și să izoleze flăcările după ce a dat alarma pompierilor. Carabinierii au intervenit, ascultând declarația   celor doi băieți, vizibil speriați, au procedat la întocmirea dosarului împotriva părinților și a bătrânei.