A fost prins agresorul fetiței de 10 ani – abia fusese eliberat din închisoare

Agresorul care a nenorocit o fetiță de doar 10 ani, ieri, la Galați, este un recidivist, eliberat recent din închisoare. Fusese condamnat tot pentru infracțiuni sexuale.

Fetița se afla pe stradă când a fost abordată de un individ pe care nu-l cunoștea. Bărbatul a dus copila în scara unui bloc unde a agresat-o sexual.

După câteva ore de la agresiune, bărbatul a fost prins în flagrant de către polițiști pe faleza din Brăila, în timp ce infractorul întreținea raporturi sexuale cu un alt minor.

Bărbatul a fost eliberat din închisoare în luna decembrie, unde a ajuns tot pentru infracțiuni sexuale.

Magistrații au emis pe numele acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile și au schimbat încadrarea juridică din agresiune sexuală în viol.

Castrarea chimică, tratamentul psihologic și psihiatric sau… pur și simplu izolarea? Ce credeți că ar trebui făcut pentru prevenirea unor astfel de fapte? Este inadmisibil să trebuiască să păzești copiii zi și noapte, să îngrădești libertatea de mișcare a copiilor doar pentru că legile sunt ineficiente cu astfel de descreierați. (oricum, întors în penitenciar, nu va avea viață ușoară, au grijă deținuții de el!)

Un copil de 10 ani rămâne traumatizat pentru întreaga viață doar pentru că un animal și-a făcut poftele nu își poate găsi nicio dreptate sau satisfacție în faptul că va intra iar la închisoare criminalul, doar pentru câțiva ani, de unde iese cel puțin la fel de bolnav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.