A fost prins cel care a furat portofelul omului care în acel moment murea sub roțile unui camion

Acum câteva zile semnalam o faptă foarte gravă, în articolul În secunda în care victima accidentului stradal murea, un trecător îi fura banii…

S-a aflat cine este făptașul. Omul este un rezident cu vârsta de 50 de ani, și este cel care a furat portofelul lui Fulvio di Simone, biciclist accidentat mortal de un camion pe Via Tiburtina.


Pentru a se ajunge la el au contribuit mai multe aspecte, reconstruit cazul în detaliu de către anchetatori, rezultă că, începând cu data de 17 mai au lucrat zi și noapte în căutarea aceluia care …a luat portofelul omului mort în accident.

Două aspecte care au condus la  om: MD, aceste inițiale apărute în imaginile extrase de la douăzeci de camere, inclusiv cele ale ATM-ului de unde el a luat banii de pe card-ul găsit în portofel, împreună cu un bilețel cu pin-ul și, alt indiciu …unele tatuaje, bine vizibile.


Fulvio di Simone este călcat și ucis de un camion pe Via Tiburtina, în zona industrială, în jurul orei 13:50, vineri. Găsit fără documente, agenții care au intervenit la fața locului nu reușesc să dea un nume pentru acest biciclist decedat. Asta până la primele ore ale serii, când rudele omului au denunță faptul, iată și de ce:

Fulvio di Simone de fapt, întotdeauna a mers pe bicicleta cu portofelul la el, dar despre acesta …nici urmă. Soția bărbatului primește două notificări pe mobil, legat de mai multe retrageri efectuate la bancomat-uri din  zonă, de la o distanță scurtă unul de altul, primul la 14:01 și al doilea la 14:16, ora fix atunci când biciclistul își dădea duhul.

Ea anunță banca și Poliția și așa începe investigația. Se începe de la ATM UniCredit, în Via Dei Monti Tiburtini, unde cele două retrageri de bani au fost făcute. Se identifică același om care retrage banii la o distanță de un sfert de oră (două retrageri de la 250 de euro pentru un total de 500). Cu toate acestea, imaginile nu iau și vehiculul cu care omul a ajuns la ATM, parcat la o distanță de dispozitivul ATM.

Poliția continuă investigațiile și achiziționează, ia filmările a douăzeci de camere plasate între Via Tiburtina și Via Dei Monti Tiburtini. S-au concentrat pe logo-ul unei companii de transport.. Aceeași dubiță este reluată video pe Via Tiburtina, în spatele camionului care a lovit și a ucis pe Simone.

Găsit un prim indiciu important,  anchetatorii s-au pornit spre sediul companiei de transport de la care duba a plecat. Sosesc în Guidonia, izolează posibilele programări și examinează orarul.

Se ajunge la un om, care corespunde imaginilor luate de camerele de filmat ale UniCredit unde banii sunt luați din contul  biciclistului, facilitat de prezența codului PIN, pe un bilețel în portofel.

Astfel omul a fost identificat și arestat.

Denunțat, este acum sub controlul autorităților judiciare, acuzațiile împotriva lui sunt cele de „însușire ilegală” și „furt agravat”. Teama lui este una singură: va rămâne fără o slujbă!

Rămâne a se stabili, de asemenea, poziția celei de a doua persoană, colegul acestui om de 50 ani, care se afla în mașină, atunci când a fost luat portofelul și scoși imediat după banii din cont.

Ceea ce șochează cu adevărat, inconștiența acestui om față de gravitatea faptei, nu este vorba de bani, ci de faptul că acel om accidentat sub camion murea iar el i-a luat portofelul și s-a dus să scoată banii… 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.