A încercat prin trei bărbați diferiți să-și ucidă fostul soț – doi îi erau amanți

Mamă în vârstă de 39 de ani vinovată că a cerut la trei bărbați diferiți să-i ucidă fostul soț, după ce a primit custodia fiicei sale adolescente.

O mamă a fost găsită vinovată că a încercat să-l omoare pe fostul ei soț, astfel încât să poată avea custodia fiicei sale. Scrie Daily Mail Online.

Victoria Breeden a încercat să convingă trei bărbați diferiți să-l asasineze pe Rob Parkes după ce relația lor s-a încheiat și a câștigat custodia fiicei lor.

Femeia de 39 de ani i-a oferit unuia dintre bărbați 5.000 de lire sterline pentru a-l ucide pe Parkes.

Un juriu de la Curtea Coroanei din Chelmsford a declarat-o în unanimitate vinovată de trei tentative de ucidere a lui Parkes, între 2014 și 2019.

Christopher Paxton, QC, a declarat juriului că Breeden, care a planificat de a efectua atacurile, s-a născut din dorința de a se răzbuna după obținerea custodiei fiicei sale adolescente în urma eșecului căsătoriei lor.

El a spus: „Pârâtul avea atât motivul, cât și mijloacele de a îndemna pe alții să-l omoare sau să-l omoare pe domnul Parkes în numele său. Din fericire, planurile sale nu au fost realizate. Pârâtul avea o aventură cu unii dintre bărbații care au încercat să o ajute cu acest plan mortal, alții erau doar prieteni. Acestea nu au fost cuvinte goale pe care le-a rostit într-o furie, ea avea mijloacele financiare pentru a-și finanța planul. Fiecare solicitare de crimă a avut sau are legătură cu o singură țintă și acesta a fost …fostul ei soț.”

Breeden, care folosește un scaun cu rotile, a fost acuzată că a vrut să facă și a patra încercare de a-și ucide fostul partener.

Cu o ocazie, ea a fost înregistrată în timp ce discuta despre perspectiva aranjării unui criminal care să ia viața lui Parkes.

Breeden și fostul ei soț s-au întâlnit la universitate în 1999, înainte de a se căsători în 2004.

Căsătoria lor s-a descompus între 2006 și 2008, iar în 2014 Rob Parkes a avut custodia singurei fiice a cuplului.

Paxton a declarat juriului că pierderea cauzei judecătorești pare să provoace „amărăciune și furie” pentru Breeden, care are alți doi copii din alte relații. Breeden i-a cerut mai întâi unui prieten, Hamish Martin, să-i „rezolve” fostul soț.

Paxton a spus: „A spus că ar fi putut oferi 5.000 de lire sterline dacă ar cunoaște pe cineva care ar putea face asta pentru ea.”

Breeden l-a rugat în mod repetat să organizeze ceva și apoi a trebuit să-i spună că nu vrea să aibă mai multe conversații în această privință.

În octombrie 2018, Breeden i-a cerut partenerului de atunci, Graham Wall, să o ajute să-l ucidă pe domnul Parkes, descriind-o pe fostul ei ca fiind un bărbat „periculos, înșelător și influent”.

Anul trecut, Breeden a cerut unui al treilea bărbat, pe nume Earl Gernon, să-l omoare pe  Parkes.

Graham Wall a surprins presupusele instrucțiuni dintr-o înregistrare a telefonului mobil pe care a făcut-o pentru că bănuia că Breeden îl înșela cu Gernon.

Nu și-a numit fostul soț cu Gernon, care a discutat despre ce detalii ar fi necesare pentru atac. Breeden, din Littleport, Cambridgeshire, a negat patru acuzații de solicitare pentru uciderea fostului ei soț.

A fost condamnată din trei dintre acuzații și a fost anulată pentru cea de-a patra. Încercările au avut loc pe o perioadă de cinci ani, între 2014 și anul trecut.

Decizia finală a avut loc astăzi. Breeden a fost trimisă înapoi în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.