A încercat prin trei bărbați diferiți să-și ucidă fostul soț – doi îi erau amanți

Mamă în vârstă de 39 de ani vinovată că a cerut la trei bărbați diferiți să-i ucidă fostul soț, după ce a primit custodia fiicei sale adolescente.

O mamă a fost găsită vinovată că a încercat să-l omoare pe fostul ei soț, astfel încât să poată avea custodia fiicei sale. Scrie Daily Mail Online.

Victoria Breeden a încercat să convingă trei bărbați diferiți să-l asasineze pe Rob Parkes după ce relația lor s-a încheiat și a câștigat custodia fiicei lor.

Femeia de 39 de ani i-a oferit unuia dintre bărbați 5.000 de lire sterline pentru a-l ucide pe Parkes.

Un juriu de la Curtea Coroanei din Chelmsford a declarat-o în unanimitate vinovată de trei tentative de ucidere a lui Parkes, între 2014 și 2019.

Christopher Paxton, QC, a declarat juriului că Breeden, care a planificat de a efectua atacurile, s-a născut din dorința de a se răzbuna după obținerea custodiei fiicei sale adolescente în urma eșecului căsătoriei lor.

El a spus: „Pârâtul avea atât motivul, cât și mijloacele de a îndemna pe alții să-l omoare sau să-l omoare pe domnul Parkes în numele său. Din fericire, planurile sale nu au fost realizate. Pârâtul avea o aventură cu unii dintre bărbații care au încercat să o ajute cu acest plan mortal, alții erau doar prieteni. Acestea nu au fost cuvinte goale pe care le-a rostit într-o furie, ea avea mijloacele financiare pentru a-și finanța planul. Fiecare solicitare de crimă a avut sau are legătură cu o singură țintă și acesta a fost …fostul ei soț.”

Breeden, care folosește un scaun cu rotile, a fost acuzată că a vrut să facă și a patra încercare de a-și ucide fostul partener.

Cu o ocazie, ea a fost înregistrată în timp ce discuta despre perspectiva aranjării unui criminal care să ia viața lui Parkes.

Breeden și fostul ei soț s-au întâlnit la universitate în 1999, înainte de a se căsători în 2004.

Căsătoria lor s-a descompus între 2006 și 2008, iar în 2014 Rob Parkes a avut custodia singurei fiice a cuplului.

Paxton a declarat juriului că pierderea cauzei judecătorești pare să provoace „amărăciune și furie” pentru Breeden, care are alți doi copii din alte relații. Breeden i-a cerut mai întâi unui prieten, Hamish Martin, să-i „rezolve” fostul soț.

Paxton a spus: „A spus că ar fi putut oferi 5.000 de lire sterline dacă ar cunoaște pe cineva care ar putea face asta pentru ea.”

Breeden l-a rugat în mod repetat să organizeze ceva și apoi a trebuit să-i spună că nu vrea să aibă mai multe conversații în această privință.

În octombrie 2018, Breeden i-a cerut partenerului de atunci, Graham Wall, să o ajute să-l ucidă pe domnul Parkes, descriind-o pe fostul ei ca fiind un bărbat „periculos, înșelător și influent”.

Anul trecut, Breeden a cerut unui al treilea bărbat, pe nume Earl Gernon, să-l omoare pe Parkes.

Graham Wall a surprins presupusele instrucțiuni dintr-o înregistrare a telefonului mobil pe care a făcut-o pentru că bănuia că Breeden îl înșela cu Gernon.

Nu și-a numit fostul soț cu Gernon, care a discutat despre ce detalii ar fi necesare pentru atac. Breeden, din Littleport, Cambridgeshire, a negat patru acuzații de solicitare pentru uciderea fostului ei soț.

A fost condamnată din trei dintre acuzații și a fost anulată pentru cea de-a patra. Încercările au avut loc pe o perioadă de cinci ani, între 2014 și anul trecut.

Decizia finală a avut loc astăzi. Breeden a fost trimisă înapoi în arest.

Articolul precedentCum am învățat să ținem vii organele pentru transplant – o poveste oribilă
Articolul următorIată ce face coronavirus în plămânii victimelor
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here