A ucis femeia și cei trei copiii ai lor- Cel mai mic era un nou-născut iar cel mai mare era de 3 ani

Jerrica Spellman și copiii ei au fost găsiți morți miercuri seara, într-un complex de apartamente din sudul Columbiei, potrivit WTVM-TV. Cel mai mic copil era un nou-născut iar cel mai mare era de 3 ani.

Suspectul, identificat ca fiind Travane Brandon Jackson, de 27 de ani, a fost arestat pentru patru capete de acuzare de crimă în familie. Jerrica Spellman și Brandon Jackson erau într-o relație și au locuit împreună în apartament, la momentul crimei cvadruple.

Jackson împărtășește același nume cu cei trei copii și cred că el este tatăl lor, potrivit Poliției. Cei care cunoșteau cuplul au spus că Jackson părea să iubească copiii și a muncit în mai multe locuri pentru a-i sprijini.

„Tot ceea ce știu este acest lucru, că tipul avea grijă de acei copii” un prieten a lui Jackson a spus la wtvm-TV. „Ținea și două, trei job-uri, în afară de asta, cu siguranță pentru noi e un șoc. Mă rog pentru ambele părți ale familiei.”

Un prieten de-al Jerrica Spellman a spus celor de la Columbus Ledger-Enquirer că el a fost „plin de dragoste și era un tip de viață.”

Martorii mai spun că nu știau să fi fost certuri între ei și sunt șocați, nu se așteptau din partea lui să-i ucidă pe toți, mama și copiii.

”Este un act lipsit de sens, știind că ei se înțelegeau bine”, a spus un văr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here