A vrut să o ceară în căsătorie …sub apă… – și nu s-a mai întors

Steven Weber Jr. nu și-a auzit niciodată iubita spunând „da” după ce i-a făcut cererea sub apă în timpul călătoriei lor în Tanzania săptămâna aceasta.

LOGODNICA: „Nu sunt suficiente cuvinte pentru a onora sufletul frumos care este Steven Weber, Jr.”, se arată în postarea ei pe rețele. „Ai fost amabil, plin de compasiune, m-ai făcut în mod regulat să plâng de râs și mă inundai în dragoste”

Antoine a împărtășit un videoclip cu Weber, un rezident din Louisiana, unde poate fi văzut în echipament de scufundare cu o notă într-o pungă de plastic sigilată.

„Nu pot să-mi țin respirația suficient de mult ca să-ți spun tot ce iubesc la tine. Dar … Tot ceea ce iubesc la tine, iubesc mai mult în fiecare zi”, citește nota pe care o ținea lângă hublou.

Weber întoarse hârtia: „Te rog, vei fi soția mea. Căsătorește-te cu mine…”

„Nu ai ajuns niciodată acele profunzimi, așa că nu mi-ai auzit niciodată răspunsul, Da! Da! De un milion de ori, da, mă voi căsători cu tine!” A spus Antoine, dar iubitul ei nu a mai apărut niciodată pentru a o asculta cu adevărat.

„Nu am avut niciodată ocazia să ne îmbrățișăm și să sărbătorim începutul restului vieții noastre împreună, având în vedere că cea mai bună zi din viața noastră s-a transformat în cea mai rea, în cel mai crud moment de cotitură de destin care poate fi imaginat”.

Nu au fost cunoscute imediat circumstanțele morții lui Weber.

Antoine a spus: „O să te găsesc și mă voi căsători cu tine în viața următoare, și în următoarea și în următoarea și în următoarea … Te iubesc atât de mult și o voi face mereu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.