Abuza nepoata de ani buni amenințând că o va abuza și pe sora mai mică

Își viola nepoata de ani buni, profitând de faptul că părinții i-au încredințat adesea copiii, pentru ca să poată să meargă la muncă, și a forțat-o la tăcere, amenințând că va abuza chiar și pe sora mai mică.

Bărbatul, un cetățean filipinez de 38 de ani, unchiul a celor două fetițe, a fost arestat ieri la Como, de către Poliția de Stat, Comisariatul Sesto San Giovanni (Milano).

Violența a început în 2013, când victima avea 12 ani și a durat până la 5 iulie. Era pus sub urmărire. Anchetele s-au accelerat în ultimele zile, deoarece suspectul a solicitat informații despre cumpărarea unui bilet de avion spre Filipine pentru 6 sau 7 octombrie.

De la primele contacte cu anchetatorii, fata victimă a unor ani de abuzuri, multiple și aproape constante, a apărut medicilor foarte încercată la nivel psiho-fizic.

Bărbatul, pe care agenții l-au depistat la domiciliu, în provincia Como, a fost transferat în închisoarea Como și pus la dispoziția Autorității Judiciare.

Minora a trăit ani întregi într-o stare de teamă, chiar și pentru faptul că a fost martor la violența fizică și verbală a unchiul ei împotriva soției acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.