Accident grav la Oradea – fetița de șase ani internată la spital

O fetiță de șase ani din Oradea a ajuns la spital după ce mașina în care era a izbit un stâlp de electricitate, pe care l-a pus la pământ.

Unchiul ei, aflat la volan, susține că a încercat să evite un autoturism care i-a apărut brusc în față. Potrivit polițiștilor, șoferul vinovat de cele întâmplate ar fi vrut să întoarcă într-o zonă marcată cu linie dublă continuă.

Accidentul a avut loc la ieşire din Oradea. Şoferul care a provocat totul susţine că nu a văzut maşina în care se erau fetiţa de şase ani, unchiul şi bunica ei.

„Am pornit pe prima bandă până în zona asta. Acolo, în faţă, era ceva şi am vrut să o iau pe bandă a doua, şi-am luat brusc. Nu l-am văzut că a venit”, spune el.

Unchiul copilei, aflat la volan, a încercat să evite impactul şi a izbit cu putere un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

„Eram pe banda doi, în momentul în care am zărit o maşină care era, mai mult de un sfert, nu pot să zic jumate, trecut de bandă de linie dublă continuă. Nu ştiu ce manevră voia să facă. Am intrat în stâlp, puteam să fim morţi, dar mulţumesc lui Dumnezeu”, spune el.

Bărbatul şi bunica fetiţei au scăpat teferi, însă micuţa a fost transportată la spital.

Poliţiştii au început cercetările şi au analizat şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Potrivit primelor date, şoferul care era singur în autoturism ar fi vrut să întoarcă pe linie dublă continuă.