Această pisică pufoasă, și cu strabism, a câștigat mii de dolari pentru a ajuta alte pisici

Această pisică pufoasă poate părea …confuză, dar pur și simplu își face sportul său unic… cu ochii… prin care a câștigat mii de dolari pentru a ajuta alte pisici.

Belarus are ochii încrucișați cronic din cauza unei afecțiuni numite strabism, care îi determină să indice în direcții diferite.

Deși este doar una dintre numeroasele sale trăsături fascinante, aceasta a determinat-o pe Rachel Krall să se îndrăgostească de ea în iunie 2018.

Krall a văzut pentru prima dată fotografii cu Belarus ca pisoiaș într-o postare pe Facebook de la San Francisco Animal Care and Control. Deși Krall nu mai avusese niciodată o pisică înainte, a mers să se întâlnească cu felina la adăpostul animalelor și a sfârșit adoptând-o în aceeași zi.

„Când am văzut-o prima dată, m-am gândit că este cea mai hilară și adorabilă pisică din lume”, a spus Krall jurnaliștilor. „Nu avusesem niciodată o pisică, dar credeam că va fi pisica perfectă. Am trimis fotografia de adopție familiei mele și reacțiile lor au fost destul de similare. Au spus „trebuie să mergi s-o vezi”, așa am și făcut”

De atunci Krall a creat un cont Instagram pentru tovarășul său cu ochii încrucișați care a strâns peste 250.000 de urmăritori și bani pentru centrul care ajută pisicile bolnave.

Firește, pisica are și un canal youtube, vezi aici filmulețele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.