Acest individ a fost condamnat la 16 ani de închisoare: două fetițe, una de 6 și alta de 11 ani, rămân marcate pe viață

Acest individ a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce Poliția a descoperit înregistrările video ale faptelor sale.

Autoritățile au descoperit că acesta a abuzat sexual de două fetițe  și avea peste 250.000 de imagini indecente pe computerul său. Potrivit Mirror.

Melvin Miller a fost condamnat miercuri la Liverpool Crown Court pentru o serie de infracțiuni sexuale împotriva a două victime, pe care le-a și fotografiat.

Poliția din Merseyside a fost anunțată atunci când una dintre victimele sale, care avea șase ani când a început abuzul, a spus asta unui prieten.

Pedofilul abuzase de două fetițe, una de șase ani și alta de 11 ani.

Dar vina pedofilului în vârstă de 44 de ani nu a fost clară până când poliția a confiscat calculatorul de la domiciliul său din St Helens și a găsit în acesta videoclipuri cu abuzurile sale asupra fetelor.

De asemenea, au descoperit mai mult de 255.000 de alte imagini indecente cu copii.

John Wyn Williams, acuzând, a declarat: „Abia atunci când poliția a examinat amănunțit hard disk-ul inculpatului s-a dezvoltat domeniul de aplicare legală a ceea ce inculpatul le-a făcut ambelor fete”.

Judecătoarea, judecătorul Neil Flewitt QC a spus că ”odioasele infracțiuni au avut un efect „profund” asupra victimelor sale și a familiilor lor și că au provocat „daune ireparabile”.

Ea a mai spus: „Când ai fost interogat de poliție, ai negat acuzațiile și ai spus că nu există imagini indecente pe computer.”

Curtea a auzit că nu a fost găsită nicio dovadă că Miller distribuise videoclipuri despre abuzuri, dar judecătorul Flewitt a spus: „Victimele dvs. și familiile lor se vor întreba întotdeauna dacă s-ar fi putut întâmpla acest lucru”.

El a mai susținut că pe computerul lui Miller s-a găsit o „bibliotecă” de imagini indecente, inclusiv peste 6.000 de categorii A, 5.000 de categorii B și 74.000 de categorii C.

Judecătorul a spus: „De asemenea, a existat ceva de ordinul a 170.000 de imagini necategorizate, ceea ce a devenit cea mai mare colecție întâlnită vreodată de poliția Merseyside. Oameni ca tine creează o piață pentru înregistrările abuzurilor respective”.

Avocatul Paul Lewis, în apărare, a susținut că Miller s-a declarat vinovat pentru prima oportunitate disponibilă.

Judecătorul a spus: „Aceasta este singura atenuare reală disponibilă pentru clientul dvs.”.

Miller, din Mountsfield din Frome, Somerset, a fost, de asemenea, supus cerințelor de notificare și a unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale și a primit ordin să servească o perioadă suplimentară de 12 luni.

Mairead Neeson de la CPS Mersey Cheshire a declarat: „Miller a abuzat aceste fete pentru mulțumirea lui sexuală, fără să se gândească la angoasa, confuzia și trauma care le-a provocat  acestora”

„Aceștia erau copii, târâți într-o lume a adulților pe care în mod clar nu o înțelegeau și le-au provocat multă suferință.”

”Miller este un pedofil prolific, iar sistemul judiciar al Coroanei a muncit mult pentru a-l aduce în fața justiției”.

Inspectorul de investigații Yoseph Al-Ramadhan a declarat: „Miller este un prădător sexual periculos, care acum se va confrunta cu un termen semnificativ de închisoare și i se va monitoriza permanent viața.”

„Datorită curajului victimelor sale, în timpul unui proces extrem de dificil, detectivii au putut să efectueze această anchetă complexă și să-l aducă pe Miller în instanță.”

Miller, care a apărut prin legătura video HMP Liverpool într-un pulover gri, s-a declarat vinovat și de 16 infracțiuni de viol ale unui copil sub vârsta de 13 ani, 12 noi acuzații de cauzare sau incitare a unui copil să se angajeze în activitate sexuală, un număr de agresiuni cu penetrarea copilului, o infracțiune de implicare în activitate sexuală în prezența unui copil și cinci capete de realizare și deținere de imagini indecente.

16 ani de detenție totuși trec repede, plus șansele liberării condiționate, dar groaza din sufletul copiilor nu va trece niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.