Aceste două surori gemene în vârstă de 3 ani au fost găsite moarte într-o mașină

Raelynn and Payton Keyes Credit: Courtesy Skye Keyes

Poliția din Georgia caută răspunsuri după ce gemenele în vârstă de 3 ani au fost găsite moarte într-o mașină, duminică după-amiază.

Mașina în care au fost descoperite Raelynn și Payton Keyes se afla în curtea unei case din Hinesville, care nu era aceiași unde locuiau fetele, potrivit poliției, potrivit KATV citat de People.

Însă, căpitanul Tracey Howard, de la Departamentul de Poliție din Hinesville, a declarat pentru WOTC că fetele petreceau adesea timp acasă.

Howard a spus că înainte de moartea lor, fetele au locuit într-o casă de plasament cu părinții lor adoptivi și doi frați, timp de un an și jumătate. Howard a adăugat că părinții adoptivi și proprietarii casei unde au fost găsite fetele au legătură, dar nu era clar care este relația respectivă.

Potrivit presei din Atlanta, Howard a spus că fetele au fost văzute ultima dată când un îngrijitor le-a pus la culcare și că nu era clar cum au ajuns în mașină.

Autopsia a descoperit faptul că fetele au murit în urma unui atac termic, de la căldură, relatează WDHN.

Primii respondenți au raportat că temperatura internă a mașinii a fost de 34 de grade celsius, când au fost găsite fetele.

Mama biologică a fetelor, Skye Keyes, pomenea despre Payton și Raelynn ca fiind o „dublă binecuvântare”.

„Toată această tragedie este devastatoare”, spune Keyes. „Am pierdut deja o fiică în 2014 și la șase luni de la moartea ei am descoperit că vom avea fetele acestea. Au dublat binecuvântarea și acum au plecat din cauza neglijenței altcuiva. Avem încă doi copii, să rămânem puternici, dar simțim că lumea noastră a fost sfâșiată”.

Ea a continuat: „Pierderea unui copil este cel mai rău lucru prin care ai putea trece vreodată”.

Departamentul de Poliție din Hinesville a declarat pentru WDHN că decesele fetelor sunt încă în cercetare. Mătușa fetelor a inițiat un GoFundMe pentru a ajuta la plata înmormântării.

Articolul precedent1900 dintre eliberații condiționat s-au întors în închisoare – produse peste 500 de fapte grave: tâlhării, omor, viol
Articolul următorAspirina și vitaminele B reduc în organism daunele create de poluare
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here