Actorul Hugh Grant face un apel către cei care i-au furat un scenariu din mașină, să-i fie adus înapoi

Actorul declară că niște hoți i-au furat o geantă și roagă să-i fie trimis acel dosar cu scenariul de film, unei companii de film din vestul Londrei

Hugh Grant a cerut ajutor pentru recuperarea obiectelor personale furate din mașina lui, inclusiv un scenariu scris de el.

Actorul a postat pe Twitter, duminică seara despre furt, scriind: „În cazul, puțin probabil, că știe cineva pe omul care a pătruns în mașină noaptea trecută și a furat geanta mea, îl rog să încerce să-l convingă să trimită cel puțin scenariul meu de film.  Multe săptămâni de scris, note și idei și, poate, de asemenea, să trimită și documentele medicale ale copiilor mei”.

Grant, care și-a dat casa din Notting Hill, la vest de Londra, spre închiriere, în octombrie anul trecut, nu a spus unde a avut loc furtul. El a cerut ca articolele furate să fie returnate la Coach Films din Ealing, la vest de Londra. Jucătorul de cricket Kevin Pietersen a răspuns în tweet: „Strada noastră este invadată de hoți?”

Tot răspunzând lui Grant, comediantul David Baddiel, scrie ironic: „Îmi pare rău, am dat peste un caiet de scriitor …foarte slab!”.

Nu a spus cărei case de producție era destinat scenariul dispărut din mașină. Grant este în prezent lucrează la Toff Gys, un film de Guy Ritchie, despre un britanic traficant de droguri, și în serialul HBO, alături de Nicole Kidman și Donald Sutherland.

Grant a apărut pentru prima dată pe ecran în drama BBC Very English Scandal, pentru care a fost nominalizat la mai multe premii.

El și-a făcut un nume cu filmul „Four Weddings and a Funeral” în 1994 și a continuat să apară într-o serie de comedii romantice. El a spus că nu va mai lua astfel de roluri acum fiind „prea în vârstă și mai urât”.

Actorul, este una dintre principalele figuri ale mișcării Hacked Off pentru reglementarea presei. Poliția nu a comentat furtul. (Adaptare the guardian)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.