Actriţa britanică Emma Thompson a fost distinsă cu titlul de Dame a Imperiului Britanic

Acesta titlu este echivalentul feminin pentru titlul de Cavaler – o distincţie acordată în iunie de regina Elisabeta a II-a.

Acolo, la Palatul Buckingham, vedeta de 59 de ani a fost protagonista unei gafe care nu a scăpat presei. În momentul în care actriță laureată cu două premii Oscar s-a apropiat de ducele de Cambridge, i-a șoptit: „Nu pot să te sărut?”. „N-o face”, i-a răspuns prințul sec, după cum însăși Emma Thompson a dezvăluit cotidianului britanic Daily Mail.

Emma Thompson are o relație foarte apropiată cu familia regală a Marii Britanii și îi știe pe cei doi prinți de când erau mici. „Îl iubesc pe prințul William. Îl știu de când era mic și îmi permit astfel de glume”, a declarat actrița.

Cu toate acestea, protocolul regal nu îi permite prințului William să aibă astfel de gesturi în public. „Ziua aceasta nu este despre mine, ci despre tine”, i-a mai spus ducele, după ce a refuzat politicos să se lase sărutat de Emma Thompson.

Actriţa a purtat la ceremonie un costum pantalon verde închis, creaţie a designerului britanic Stella McCartney, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi albi de sport. Alături de Emma Thompson s-a aflat și familia sa, soțul Greg Wise  și cei doi copii, Gaia, de 18 ani, și Tindyebwa, de 31 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.