Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată cu cancer. A apărut la TV fără perucă

Aceasta a apărut la TV, în direct, cu o perucă din păr natural, de lungime medie și culoare blond. Pe care a ales să și-o dea jos în fața publicului.

Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată cu cancer. A apărut la TV fără perucă

Îndrăgita Eugenia Șerban și-a făcut apariția în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, fără perucă.

Actrița din serialele românești “Iubire ca-n filme”, “Inima de tigan” și “La Bloc” a fost diagnosticată cu două forme de cancer.

Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată cu cancer

Veștile triste au picat ca un fulger. Cu toate că lovitura a fost grea, mai ales după ce a aflat că are două forme de cancer, Eugenia Șerban nu se lasă doborâtă de greutăți. Ba mai mult, susține că este mai bine în prezent.

”Atunci a fost un moment foarte greu și nu cred că există om care să nu asocieze cuvântul cancer cu moartea. Și atunci… este foarte greu de acceptat.

Acum nu mă mai confrunt cu nimic. Acum urmez în continuare niște tratamente, dar, da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului 21, cancerul”, a mărturisit actrița, la PRO TV.

Cum a aflat Eugenia Șerban că are cancer

Actrița a fost, într-o zi, la un control de rutină a stării sale de sănătate. Medicul i-a recomandat operația, lucru pe care Eugenia Șerban l-a și făcut.

”M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer.

Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer un ginecologic.

S-au făcut niște investigații și s-a demonstrat că este cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam 2 tumori și la unul din sâni.

Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive.”

Operația Eugeniei Șerban a durat 12 ore

”Am avut o operație de 12 ore și jumătate. Am ales România în detrimentul Turciei și Vienei.

Am dat de niște prieteni doctori la fel de nebuni ca și mine și au acceptat insistența mea de a accepta toate operațiile o dată.

Și am avut o operație de 12 ore și jumătate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, cărora le mulțumesc și datorită cărora eu sunt în viață în ziua de azi”, a spus actrița în emisiunea ”Vorbește lumea”.

Eugenia Șerban, fără peruca la televizor

Pe lângă diagnosticul cumplit și boala cu care se lupta, vedeta a mărturisit că a suferit cumplit când și-a pierdut și părul.

Aceasta a apărut la TV, în direct, cu o perucă din păr natural, de lungime medie și culoare blond. Pe care a ales să și-o dea jos în fața publicului.

”Și pentru că m-am săturat de această perucă m-am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa…

Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus: o să rămâneți fără păr. Este momentul psihologic pentru orice femeie și pentru orice bărbat”, a mai spus actrița. Surse foto – Facebook Eugenia Serban si capturi Vorbeste lumea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.