Acuzat de devorarea creierului, inimii și a plămânului fostei sale iubite

Un om este acuzat de devorarea creierului, inimii și plămânului fostei sale iubite, după ce i-a deschis craniul cu un ferăstrău.

Joseph Oberhansley, de 38 de ani, este acuzat de înjunghiere mortală a prietenei sale, Tammy Jo Blanton, de 46 de ani, în casa sa din Jeffersonville, Indiana.

Așa-numitul „ucigaș canibal” a admis anterior infracțiunile, inclusiv „gătind o parte din creier și mâncând-o” după arestarea sa din Jeffersonville, Indiana, a declarat poliția.

Cu toate acestea, Oberhansley a numit de atunci acuzațiile împotriva lui ca fiind „toate minciuni sfruntate” și insistă că …este nevinovat.

Se pare că a folosit un ferăstrău electric pentru a deschide craniul lui Tammy Blanton pentru a-i degusta creierul. De asemenea, se presupune că a mâncat o parte din inima femeii și un plămân.

Acuzațiile lui Tammy Jo că ar fi violat-o în week-end, înainte de uciderea ei, au fost „minciuni de rahat”, după cum a spus el.

În timpul unei audieri de 10 minute la Clark County Court, Oberhansley a susținut că fosta lui iubită, Tammy Jo Blanton, se îmbăta crunt și scria o grămadă de rahaturi.

Oberhansley i-a spus de asemenea judecătorului că a descoperit noi dovezi care indică nevinovăția lui. A sugerat că detectivii au pierdut arma crimei. Oberhansley și-a ignorat avocații săi care l-au somat să tacă. Judecătorul i-a avertizat să-și salveze comentariile pentru proces.

Dar apoi Oberhansley a încercat insistent să organizeze o conferință de presă când a plecat de la tribunal, înainte ca șeriful să-l ia în dubă, dar nu a reușit. Oberhansley a fost găsit inapt mental pentru a fi judecat, în octombrie 2017.

Dar, recent, un judecător a decis că e apt, după ce un medic a aflat că expertiza sa a fost măsluită la un spital de psihiatrie.

Tammy Jo a fost găsită cu părți din craniul ei îndepărtate, sub un cort de camping, în septembrie 2014.

Polițiștii au găsit și o „farfurie cu ceea ce părea a fi osul craniului și sângele”. În coșul de gunoi erau: o tigaie, un clește cu sânge pe mânere și țesuturi.

Autopsia a relevat că a murit din multiple răni prin înjunghiere și că acele părți din inimă, plămâni și creier …lipsesc.

La momentul crimei, Oberhansley se afla sub mandat de eliberare condiționată pentru uciderea prietenei lui, Sabrina Elder, de 17 ani, într-o furie de consum de droguri, alimentată de gelozie, în 1998.

De asemenea, și-a împușcat mama în spate și și-a împușcat sora înainte de a-și băga arma sub bărbie și apăsa pe trăgaci pentru a-și provoca o „lobotomie parțială”.

Procurorul Jeremy Mull a declarat: „Ei bine, voi lua cu siguranță notă de tot ce spui. Și dacă există dovezi contrare lucrurilor pe care le-ai prezentat acum, prezentate la proces, cu siguranță voi avea consecințe.

Procesul lui urmează să înceapă pe 19 august. Oberhansley se va confrunta cu o pedeapsă de închisoare pe viață, fără eliberare condiționată, dacă va fi condamnat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.