Adăugarea în alimentaţia cotidiană a unor sisteme nutriţionale ne salvează viaţa

Sănătatea este strict legată de starea noastră de spirit, de factorii de stres, de activitatea fizică și psihică, de mediul poluat excesiv dar mai ales de alimentație.

Consumăm ceea ce găsim în supermarketuri, magazine alimentare sau tarabele piețelor și foarte puțin din producția proprie.

Ceea ce cumpărăm sunt alimente produse industrial, chimizate excesiv, pline de aditivi, coloranți, conservanți, antibiotice și…

…chiar dacă scrie pe etichete că ar conține substanțele nutritive caracteristice, acestea sunt adesea inactive, distruse în procesul de fabricație, transport, depozitare și, astfel, consumăm alimente moarte.

Viața noastră cotidiană în mediul urban se împarte în drumul la serviciu, orarul de muncă, drumul spre casă și alte câteva activități cum ar fi cele destinate copiilor noștri, aprovizionării, rămânând foarte puțin timp pentru gătit, pentru hobby, sport, relaxare și odihna necesară.

Corpul nostru mai devreme decât mai târziu ne dă semne de oboseală, de epuizare timpurie, nu mai avem forțele necesare fiindcă am avut grijă să-i dăm un ambalaj frumos:

…vestimentația la modă, cosmeticele care ne nutrește iluzia că arătăm bine dar am ignorat esențialul: nutriția sănătoasă, activitățile sportive, relaxarea și odihna.

Ce ar fi de făcut?

Schimbăm modul de viață și ne mutăm în mediul rural unde înfiripăm o gospodărie, o mini-fermă agricolă, unde cultivăm fructe și legume ca pe vremea bunicilor, fără chimicale, creștem animale și păsări de curte, respirăm aer curat și prestăm activități fizice prin munca noastră.

Avem astfel garantată condiția unei alimentații absolut sănătoase.

Dar nu toți ne putem permite acest lux! Munca noastră este la oraș iar rude ori cunoștințe în mediul rural nu are fiecare.

Atunci, nu ne rămâne decât să compensăm lipsa de substanțe nutritive necesare sănătății noastre prin consumarea unor produse certificate, omologate, probate la scară globală și care conțin toate elementele ce lipsesc din produsele alimentare.

Una dintre companiile cele mai prestigioase la nivel planetar care produc sisteme complexe de nutriție conținând întregul necesar de substanțe nutritive este HerbaLife Nutrition și nu este singura…

Odată ce devine obișnuință adăugarea la meniul zilnic obișnuit a acestor sisteme nutriționale care ne asigură tot ceea ce lipsește în produsele alimentare, vom observa o substanțială îmbunătățire a stării noastre de sănătate.

Oferindu-i organismului nostru substanțele nutritive esențiale, el ne răsplătește imediat: tonusul fizic și psihic este net superior și vizibil, nu mai avem nevoie de cosmetice multe fiindcă frumusețea izvorăște din interior, productivitatea și creativitatea noastră crește, ba mai mult, constatăm că ne putem bucura de viață altfel.

Oamenii din peste 90 de state ale lumii cunosc aceste sisteme nutriționale create de specialiștii Herbalife Nutrition și le folosesc zilnic.

Nu ne rămâne decât să le descoperim și noi, să le încercăm și, mai mult ca sigur devenim constanți în îmbunătățirea meniului nostru zilnic cu aceste sisteme nutritive.

Cum se facem asta?

Mai întâi de informăm foarte atent, apoi, consultăm chiar nutriționiștii și specialiștii de la Herbalife Nutrition sau nutriționistul nostru de încredere, chiar și medicul de familie…

Odată dobândită informația, testăm sistemele Herbalife Nutrition și… rezultatele, iată, apar imediat… În nicio lună de zile observăm că sunteți iarăși în formă…

În plus, putem rezolva unele probleme spinoase cum ar fi kilogramele în plus sau în minus, însănătoșirea organismului și dispariția simptomelor unor maladii produse de lipsa unor vitamine, minerale, proteine pe care am acumulat-o zilnic.

Iată câteva link-uri foarte utile marcate cu albastru în articol pe care le puteți apăsa și unde vă puteți informa și achiziționa direct de la sursă și la prețuri preferențiale sistemele nutriționale integrate.

Apoi, spuneți-ne și nouă aici dacă ați testat produsele Herbalife Nutrition și ce rezultate ați obținut, dar, mai bine, spuneți rudelor și prietenilor voștri, în mod sigur vă vor mulțumi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.