Adolescentă mutilată de un rechin

O adolescentă a pierdut o parte din picior și a suferit leziuni severe la mâini, după un atacul unui rechin pe o plajă în Carolina de Nord.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12:20 la Fort Macon State Park, lângă Atlantic Beach.

„Dintr-o dată, toată lumea a început să țipe și m-am uitat la stânga mea și am văzut  această fată”, a spus un martor ocular, Lacy Whorton.

Salvamarii de la Atlantic Beach au spus că fata în vârstă de șaptesprezece ani a suferit „răni severe” la un picior și la mâini,  „lacerații adânci la picioare, pelvis și mâini.” Șeful adjunct salvamar, Casey Arthur, a declarat la tv că astfel de incident este ceva foarte rar.

„Mai ales atunci când vorbim de rechini, acestea sunt destul de rare”, a spus el la WCTI.

Fata a fost transportată cu avionul la centrul medical Vidant din Greenville, unde a fost supusă îngrijirilor. Spitalul a identificat-o ca fiind Paige Winter din New Bern.

„Este în stare bună și primește asistență excelentă”, a declarat spitalul într-o declarație emisă la WCTI. „Familia sa își exprimă gratitudinea față de primii salvatori, oameni de pe plajă care au ajutat-o și tatălui său care eroic i-a salvat viața.”

Bunica ei, Janet Winter, a scris pe Facebook că nepoata ei ar putea pierde o parte din picior, până la genunchi și unele degete.

„Slavă Domnului că fiul nostru a fost cu ea, el a spus că a lovit rechinul în față de cinci ori înainte de a da drumul fetei din dinții săi fioroși”.

Anul trecut, un surfer de 14 ani a fost mușcat de un rechin în Atlantic Beach.

Atacul din Carolina de nord vine la o săptămână după ce un californian de 65 de ani a murit într-un atac de rechin în timp ce înota în largul coastei Maui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.