Află că fiica lui este lesbiană și dă vina pe universitatea unde ea învață

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Stimați domni, sunt un părinte care acum nouă luni și-a ”pierdut” primul său născut, literalmente înghițit de flagelul agresiv al homosexualității – astfel începe o scrisoare pe care un tată a trimis-o la organizația non-profit Provita, după ce fiica i-a revelat că este într-o relație diferită și iubește …o altă femeie. Tatăl ș-ia descărcat supărarea scriind asociației care a sprijină familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie și a dat vina pentru orientarea sexuală a fiicei pe o facultate din Udine unde învață fiica: A fost influențată de unele inițiative ale universității promovate pe unele canale oficiale ale școlii.

De 9 luni, cu durere de neimaginat, nu o văd, nu o aud, nu știu nimic despre fiica mea de 26 de ani. 9 luni în care ea trăiește  în simbioză (parazitism ar fi mai precis) cu o altă sodomită ca ea. De 9 luni, cel puțin, ea a negat destinul pe care Dumnezeu i-a dat, și orice har pe care Dumnezeu i-a dat. De 9 luni este un scandal impresionant pentru noi, părinții ei, pentru cei patru frați și cine știe cât mulți alții –  spune tatăl în scrisoarea publicată pe site-ul asociație.

Tatăl dă apoi responsabilitatea orientării sexuale a fiicei lui cea mare, universității: Fiica mea, încă studentă la Universitatea din Udine trebuie să fi fost atrasă prin inițiative precum cea pe care vă trimit mai jos, materiale trimise prin mail către toți studenții prin canalele oficiale ale universității.

Tatăl se referă în mod specific la un eveniment organizat de către studenți, cu tema „drepturi egale“. De fapt, este vorba despre o inițiativă creată de studenți pentru studenți, pentru ca toți cei interesați să învețe respectul reciproc, așa cum se arată pe pagina de Facebook a evenimentului acuzat de tatăl supărat.

Potrivit părintelui, cu toate acestea, astfel de inițiative nu sunt inofensive. Familiile trebuie să știe riscurile cu care se confruntă copiii lor prin școlile statului. Familiile trebuie să știe că Universitatea oferă servicii, cum ar fi chiar și consiliere (cele două lesbiene sunt și mentori), care sunt de-a dreptul capcane diavolești, conchide el scrisoarea.

Tatăl este homofob, în viziunea unora, și corect în viziunea altora, comentând pe pagina asociației unde acesta și-a vărsat amarul.

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •