Aflați în terapie intensivă coronavirus sărbătoresc nunta de aur ținându-se de mână

Un cuplu italian aflat în terapie intensivă coronavirus sărbătorește nunta de aur ținându-se de mână

Un cuplu în vârstă dintr-o unitate de terapie intensivă a coronavirusului a putut sărbători aniversarea nunții de aur cu ajutorul personalului și sunt acum pe calea recuperării.

Sandra, în vârstă de 71 de ani, și soțul ei, Giancarlo, în vârstă de 73 de ani, au fost tratați amândoi pentru virus la Spitalul Murri, din estul regiunii Marche.

Festivitatea emoționantă a fost organizată după ce asistenta de reabilitare Roberta Ferretti, care îngrijește cuplul, a simțit că ar trebui să sărbătorească a 50-a aniversare a nunții.

„Sandra plângea foarte mult, nu pentru ea însăși, era îngrijorată pentru soțul ei”, a spus Ferretti pentru presa locală. „Mi-a spus cât de mult îl iubește încă, după atâția ani.” .. „Când am aflat că este aniversarea lor, m-am gândit că ar trebui să o sărbătorească”.

Ferretti s-a pregătit împreună cu alți membri ai personalului pentru organizarea prăjiturilor și pentru a muta paturile cuplului suficient de aproape pentru a se ține de mână.

iubire durabila
iubirea vindeca

Fotografiile au arătat personalul cu un echipament de protecție complet, care a înconjurat cuplul și a creat inimioare pentru poze cu mâinile lor.

„Am pus o lumânare [în formă] de 50 pe un tort mic, deoarece nu au cum aprinde lângă buteliile de oxigen”, a spus Ferretti.

„A fost un moment fantastic, foarte frumos. Doar acele minute ne răsplătesc pentru tot sacrificiul pe care l-am făcut în aceste zile. El a repetat cât de mult o iubește. Am izbucnit în lacrimi.” … ”În aer ai fi putut simți dragostea aceia pe care ai căutat-o toată viața”.

Presa locală raportează cum cuplul se recuperează acum de la virus și va fi externat curând împreună.

Coronavirusul a afectat milioane de oameni din întreaga lume, dar persoanele cu vârsta peste 70 de ani sunt deosebit de vulnerabile.

Copiii cuplului, Gianluca și Andrea, au primit o fotografie a sărbătorii și au mulțumit ulterior personalului spitalului. „Am primit un cadou fantastic”, au spus ei.

„Părinții noștri s-au născut pentru a fi împreună. Sunt un cuplu de modă veche, dintre cele care nu mai există.”

Asistenta Ferretti a adăugat: „Sper foarte mult ca oamenii să stea acasă”.

Italia a fost una dintre țările din lume cele mai afectate de coronavirus, având până în prezent aproape 160.000 de cazuri și peste 20.400 de decese.

Lusisanna Cola, șefa unității de terapie intensivă, a declarat: „Îi îndemn pe colegii mei să vadă mereu persoana și pacientul și să utilizeze identitatea și istoricul lor ca suport pentru recuperarea lor. Uneori se întâmplă o minune, ca în acest caz”.

Iubirea adevărată …vindecă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.